Pikku Myy tuli taloon

Työpaikkani alakerrassa on kerran vuodessa muumimyyjäiset. Myynnissä on silloin kaikkea muumeihin liittyvää. Työkaverit ryntäävät aina sankoin joukoin myyjäisiin. Itse en ole niinkään innostunut myyjäisistä yleensä, mutta saatan minä siellä piipahtaa.

Tällä kertaa kävi niin, että naureskeltiin erään työkaverin kanssa muiden ”muumimaniaa” ja vähän leikillään dissattiinkin heitä. Päätin kuitenkin lähteä käymään myyjäisissä myyjäisten toisena päivänä. Onneksi. Sillä sieltähän tarttui mukaani muutama todella kiva juttu.

Löysin mun läppärille suojapussin. Hintaan 10 euroa.

pikku-myy-1-5

Tätähän en voinut olla ohittamatta. Väri on oikea ja ihan kivahan tuo Pikku Myykin on.

pikku-myy-1-3

Vakio-ostos myyjäisistä on yleensä ollut yöpaita. Ostin tämän hintaan 20 euroa. Iltapäivällä hinta oli laskenut 10 euroon, joten kävin ostamassa vielä toisenkin ja se pääsee mökkikäyttöön.

pikku-myy-1-4

Teen toimistotöitä ja teen sitä nykyään seisten. Tätä ajatellen löysin kivat tossut työkäyttöön. Hinta oli näillä vain 10 euroa, joskus on hyötyä pienestä jalasta. Kengät jalassa ei pysty seisomaan liki 8 tuntia päivässä, joten nämä pehmentävät hieman kovalla lattialla tapahtuvaa seisomista, joten tossut oli ihan kymppivalinta työkäyttöön.

pikku-myy-1

Mitä tästä opimme? Ei kannata dissata työkavereita, koska voi itsekin sitten joutua pyörtämään puheitaan. Hauskinta oli se, että saimme tästä hyvät naurut aikaiseksi.

Maiju

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Tossut on herättäneet paljon mielenkiintoa työkavereissa. Harmi kun niitä oli vain pienissä koossa 🙂

 1. 2

  sanoo

  Muista Muumi-hahmoista en innostu, mutta Pikkumyy kolahtaa helpostikin. Ehkä sen vuoksi, että meissä on jotain samaa 😀
  Aika edullisesti ovat ko. tuoteita myyneet, tossut ovatkivat 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *