Pinkit hapsukengät

Taas silmieni verkkokalvolla alkoi minua kiusaamaan Facebookissa eräät ihanat nilkkurit? Olin taas jossain vaiheessa klikannut tuotetta ja sen jälkeen se tuote kiusasi minua niin kauan, kunnes en voinut enää vastustaa kiusausta. Näinhän siinä aina käy.

Rakastan hapsuja ja rakastan pinkkiä, joten siinä oli täydellinen yhdistelmä.

Sunnuntaina kävin taas katsomassa linkistä näitä kenkiä. Hinta näille kengille oli ihan naurettavan pieni eli 36,90 euroa. Ajattelin, että tuon hintaisten kenkien pohja on ihan satavarmasti synteettistä muovia. Varauduin siihen, että niihin joutuu laitatuttamaan suutarilla uudet pohjat. Päätin sitten tilata kengät. Tilasin kengät Jeans.fi nimisestä nettikaupasta.

Sunnuntaina tein tilauksen ja keskiviikkona saapui ilmoitus postiin, että kengät ovat saapuneet. Kenkien pohja oli kumia ja materiaali oli jotain säämiskän jäljitelmää. Aina vähän jännittää, että millainen tuote on kun nettikaupasta sen tilaa. Välillä tuote näyttää upealta ja sitten saakin jonkun lättänän tuotteen postista. Nyt tuote vastasi kuvaakin.

pinkit-hapsukenga%cc%88t-1-2 pinkit-hapsukenga%cc%88t-1-1 pinkit-hapsukenga%cc%88t-1

Olin ihan tyytyväinen kenkiin. Kengät soveltuvat hyvin syksyyn tai talvella myös sisäkäyttöön. Näillä on todella kiva asustaa vaatteita. Vieläkin ihmettelen tuota hintaa, että miten ne oli niin halvat.

Ajattelin asustaa näilä kengillä mustia vaatteita. Pieni asia värikkäät kengät, mutta iso asia pukeutumisessa.

Käykö sinulle koskaan niin, että et voi vastustaa eteesi tulevia linkkejä netissä? Itse ostan suurimman osan vaatteistani kivijalkamyymälöistä, mutta sitten tulee näitä kiusauksia välillä eteen.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kivan pirtsakkaat kengät oot löytänyt:D
  Ostan paljon vaatteita ja kenkiä verkkokaupoista, koska livenä shoppailu on jotensakin rasittavaa. Mukavuudenhalu voittaa. Jos tuote ei sovikaan, ukkeli hoitaa palautushommelit:)
  Heräteostoksia tulee tehtyä verkkokaupoista helpommin kuin myymälöistä, kun ostoskorin klikkailu on niin helppoa.

  • 1.1

   sanoo

   Itsekin ennen tilasin kaikenlaista verkkokaupoista, mutta nykyään olen enemmän siirtynyt kivijalkoihin.

 2. 3

  sanoo

  Voi miten ihanan söpöt kengät!
  Kyllä minäkin kenkiä netissä aina ihailen mutten ole uskaltanut tilata. Kun muutenkin kenkien ostaminen on tosi vaikeaa. Toinen jalka on vähän isompi kuin toinen, ja kantapäät on liian pienet suhteessa räpylään. Ei, kyllä minun on sovitettava jokaiset popot erikseen. 😀

  • 3.1

   sanoo

   Eikö olekin. Kyllä varmasti saa parhaimmat kengät, kun pääsee sovittamaan. Varsinkinkun on eri pariset jalat.

  • 4.1

   sanoo

   Pitää yrittää jollain tasolla pysytellä pinkkinä. Liikaa on tullut käytettyä muita värejä. Tällä tunnustan blogin teemaa 😉

  • 5.1

   sanoo

   Hyvä vaan kun tulee, niin ei tarvitse itse uudelleen etsiä, kun se juttu on mielessä kuitenkin alitajunnassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *