Maiju esittäytyy uusille lukijoille

Tämä on ensimmäinen blogitekstini Apu-lehden blogissa. Ajattelin, että kerron pari sanaa itsestäni uusille lukijoilleni. Monet lukijat, ovat olleet matkassani jo liki 11 vuotta. Toivottavasti mahdollisimman moni seuraa mukanani uudessa osoitteessakin.

Olen aloittanut bloggaamisen heinäkuussa 2005.  Kun aloitin bloggaamisen, silloin ei vielä ollut luotu Suomessa blogikulttuuria. Kirjoitin paperiaskartelublogia 7,5 vuotta ja tuona aikana blogistani tuli hyvin suosittu. Menin askartelun maailmassa hyvin syvälle ja kirjoitin aiheesta pari kirjaakin Maijun korttitekniikat ja ystäväni Heini Kylmän kanssa yhdessä Paperista joulun taikaa. Teimme Heinin kanssa noin 100 demovideoita youtubeen askartelusta vuosina 2008-2011. Sitten tuli tunne, että olen tuon puolen niin nähnyt ja tammikuussa 2013 avasin Pinkit korkokengät blogin ja blogin aihepiiri muuttui lifestyle-aiheiseksi.

Kirjoitan paljon omasta tyylistäni, muodista, kauneudesta, ruokavaliosta ja kaikeasta mikä milloinkin tuntuu ajankohtaiselta. Ruokapuolella olen ollut mukana toteuttamassa kahta kirjaa. Ensimmäinen tehtiin Hanna Sumarin, Monna Pursiaisen ja Aino Mäkelän kanssa 2015 Välipalat – virtaa superfoodeista ja toisen tein yhdessä Hellapoliisi Kati Jaakosen kanssa Supersmoothiet – mangosta mustikkaan, joka ilmestyi maaliskuussa. Lisäksi olen aktiivisena myös tätiystäväni Minäkö keski-ikäinen Tiian kanssa, jonka kanssa yhdessä teemme videoita Tädit tubettaa youtube-kanavalle. Olen siis monessa mukana. Välistä tuntuu, että virtaa on kuin pienessä kylässä. Paristot toimivat aina välillä sukkelaan ja välistä lataan akkuja sohvalla maaten.

Pinkit korkokengät blogi - 1 (5)

Omaan positiivisen elämänkatsomuksen ja yritän löytää pienistäkin arjen asioista ilon. Toivon, että pystyn välittämään iloa lukijoilleni. Haluan, että teidän on kanssani mukava kulkea tätä matkaani.

Tässä lyhykäisyydessään se, että kuka olen ja mistä tulen. Tutustutaan lisää blogissani.  Iloa ja aurinkoa jokaisen päivään.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Täällä ollaan hamaan tappiin asti. Tiedätkö mistä olet myös niin ihmeellinen, annat muille positiivista energiaa, rohkeutta ja saat meissä muissa parhaat puolet esiin. Kun sut tapaa, niin ei vaan voi vastustaa. <3 Miehesi on onnekas, Apu on onnekas ja minä olen onnekas, koska olen sun Täti puolisko. <3 Muiskuja päivään.

  • 1.1

   Maiju sanoo

   Minä olen myös onnekas siitä, että mulla on noin positiivinen täti-kaveri. Olet osa minua Tiia.

 2. 2

  Harmaahapsi sanoo

  Täällä olen minäkin! Näistä sinun postauksista tulee aina niin iloinen olo ja tuntuu ihan siltä kuin minä saisin täältä energiaa päivääni.

  • 3.1

   sanoo

   Voi ihanuuden ihanuus. Kiva, että sinäkin pysyt matkassani. Välillä se kommentoiminen jää itse kultakin vähille kiireestä johtuen 😉

 3. 4

  sanoo

  Onnittelut, Maiju, uudesta ja ansaitusta nettialustastasi. Toivotan paljon iloisia bloggaushetkiä täällä, sinulle ja muille lukijoille Luen minäkin, yhä siis messissä, lukijanasi. Tv: Muotisalongin Tuija

 4. 5

  kotkotin sanoo

  Aina kun jaksan luen juttusi ja usein ajattelen samoja latuja asioista.

 5. 6

  sanoo

  Messissä! Kiva seurata sinun blogia, vaikka kiireen keskellä kommentointi jäisikin, niin luen kyllä blogiasi. Tämä on kyllä niin mahtava juttu sinulle.

  • 6.1

   sanoo

   Ihanaa kun pysytte messissä. Tiedän tämän kiireen, aina ei vaan ehdi sanomaan toiselle, että ”hei mä niin seuraan sua vieläkin”. Tiedän, että teitä on siellä ruudun takana kuitenkin mukana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *