Pinkkiä pinkin päälle

Minä rakastan kerroksittain pukeutumista. Voin pukea pari huivia päällekkäin tai useita erilaisia koruja yhtä aikaa päällekkäin. Yhtenä aamuna laitoin mustan mekkoni päälle Paulankan pinkin pellavaponchon. Mietin aamulla, että minkä korun yhdistän asuun, mutta päädyinkin laittamaan ponchon kanssa sitten toisen huivin eli Voglian tuubihuivin.

Vaihdan usein aamulla bussia Mäkelänkadulla ja kun seisoin siinä bussipysäkillä odottamassa vaihtobussia, niin pysäkille pysähtyi toinen bussi. Tunsin, että bussissa istuva nainen tuijotti minua. Katsoin muualle ja kun käännyin taas katsomaan, niin nainen edelleen katsoo minua. Yritin vielä katsoa muualle, mutta kolmannenkin kerran vielä käänsin katseeni bussissa istuvaan naiseen. Tällöin nainen muodosti sanattoman viestin huulillaan ”sulla on nätti huivi” ja osoitti kaulaani. Muodostin vastaukseksi ”kiitos” ja molemmat hymyilivät.

Kuulun itse niihin ihmisiin, jotka sanovat usein kanssaihmisille jotain kaunista. Milloin sanon toiselle, että hänellä on kauniisti leikatut hiukset tai upea pusero. Minä sanon aina, että se pieni kehu, jonka jaan, ei ole itseltäni pois. Kokeilkaa tätä keinoa, hyvää voi viljellä lähiympäristöönsä, sillä on mielettömän suuri voima. 

Nämä hauskat kuvat otti työkaverini Hanna-Riikka. 
Tässä porukassa ei taas voinut välttyä nauramiselta. 
Läppä lentää ja meitsi nauraa.
Mekko: Junarose
Poncho: Paulanka
Tuubihuivi: Voglia
Upeita ilmoja on muuten pidellyt. Elokuussa taitaa olla ensimmäistä
kertaa sellaiset ilmat, että kestää olla ilman legginsejä tai sukkiksia.
Muistattehan käydä katsomassa Tädit tubettaa videoita?
Pari päivää sitten tubetin mun kauneudenhoitotuotesuosikeistani
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Minäkin olen yrittänyt tuota taitoa opetella – mutta välillä unohdan – etenkin kotona!
  Ja tätejä on katsottu niin, että Tiia voisi kyllä vinkata seuraaville Tenojen tärkeydestä;)

  • 1.1

   sanoo

   Sait mut nauramaan. Pitänee pistää Tiialle toi sun vinkkiehdotus. Tuo vois olla NIIN Tiian heiniä aiheena 😉

 2. 4

  sanoo

  Toi pinkki poncho on niin ihana! (olenkohan mä ennenkin sitä kehunut mutta kun se on) Ystävällisten sanojen viljelystä saa itselleen hyvän mielen 🙂

  60luvunnahkahousut.com

 3. 8

  sanoo

  Kerroksia ja kauneutta samassa paketissa ♡
  Mä olen aloittanut työnteon nyt positiivisin mielin ja työkavereilta olen jo kuullutkin hyvää palautetta. Muutenkin meidän tiimissä on tapana kehua, kannustaa ja kuunnella toisiamme. Toiselle kauniisti puhuminen on ikävä kyllä monelta unohtunut.

  • 8.1

   sanoo

   Samaa mieltä, että se on monilta unohtunut. Ihmiset ovat nykyään aika minä keskeisiä ja ajattelevat vain mennessään, minä, minä ja minä. Asiakaspalveluihmisille huudetaan ja vaaditaan vaikka millaista palvelua. Itse yritän käyttäyty hyvin ja ystävällisesti.

 4. 11

  sanoo

  Syötävän nätti tuo poncho<3 Ja totta puhut sanoilla on suuri merkitys. Mä olen kyllä jossain määrin sellainen vaatebongari, että multa pääsee jo ihan vahingossa että hei onpa kivannäköinen vaate, kengät tai laukku tms kun sellaisen näen. Joskus ihmiset ilostuu tosi paljon ja joskus ne vähän hämmentyy… ehkä kehuminen ei ole ominta kulttuuria suomessa.

  • 11.1

   sanoo

   Sanotuilla sanoilla on suuri merkitys. Olen hämmästynyt sitä, että kuinka hyvin nykyään monet ottavat positiivisen kommentin vastaan. Todella hyvin. Ehkä jotain on opittu. Ollaan opittu arvostamaan itseään enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *