Pirteyttä päivään kirkkailla väreillä

Aamuisin saan pirteyttä päivääni aloittamalla päiväni tällä vitamiinipitoisella smoothiejuomallani. Käytän siinä tapani mukaan mustaa viinimarjaa, mansikkaa, banaania ja Vitalinen juotavaa jugurttia.  Se on niin hyvää, että parempaa ei voisi toivoa. Sekaa vähän kuitua, mikä on tärkeää keliakian hoidon kannalta. Voi kun päivät alkavat nykyään niin energisesti. Jonain aamuna kun multa oli yksi sun toinen ainesosa loppu, niin johan sitä jo kyseltiin, että ”eikö tänä aamuna saadakaan smoothieta”. Olen meinaan koukuttanut myös tuon mun toisen puoliskon tähän juomaan.
Ennen töihin lähtöä piti käydä takapihalla vähän poseeraamassa. Korkokengät upposivat kivasti tuonne sammaloituneeseen nurmeen. Pinkki-mustalla teemalla olin taas liikenteessä. Kengät saapui keskiviikkona Zalandon paketin mukana. On ne aika HOT-pinkit, mutta kesällä voi vähän kirkkaat kengät ollakin.

Mun kelloni oli pysähtynyt edellisenä yönä, joten piti kaivaa pinkki kello käteen. Onneksi nyt sattui sopivaan asuun.
Tässä vähän lähikuvaa näistä mun uusista kengistäni.

Päivän lounaaksi tein jälleen kerran kanasalaattia. Kun mulla oli iltapäivän evääksi mansikoita, päätin lisätä salaatin sekaan vähän niitäkin. Voi kun ne sopikin hyvin tähän salaattiin.  Visuaalisesti kaunis annos ja oli tosi hyvääkin.

Näihin kuviin ja tunnelmiin voisin toivottaa kaikille ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua.
Maiju

Kommentit
    • 4.1

      sanoo

      Niinhän tämä taas vähän on… ja mansikat todellakin oli namia… Mä olen nyt ihan koukussa salaatteihin… olen tainnut tulla sairaaksi ;))))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *