Pöllöpaitaa ja bling blingiä

Eilen tuli puhelimeen tekstari, että ”pakettisi on saapunut”. Pitäisköhän tuohon sanoa, että ”mistä noita paketteja oikein sataa?”. No Zalandolta tietenkin.  Viikonloppuna törmäsin ihanaan pöllöpaitaan heidän nettikaupassaan ja se oli sellainen, että ”olipakkohetitilata” ennen kuin paita katoaa virtuaaliviidakkoon. Zalandossa on se hyvä puoli, että voi tilata pieniäkin ostoksia ilman, että joutuu maksamana postikuluja. Tosin täytyy sanoa, että vähän ihmettelin paketin saapuessa heidän pakkaussysteemiään. Pieni t-paita isossa laatikossa, luulisi, että olisi halvempiakin tapoja postittaa noin pieni ostos.
EDIT: Lukuisia kysymyksiä paidasta on tullut Facebookin kautta, joten linkitän tähän myös tuon paidan eli löytyy täältä, muuten on vaikea löytää tuolta Zalandon nettisivuilta sitä.

Kun näin tämän t-paidan heidän nettisivuillaan, niin tiesin heti, että keskeneräinenhän se on. Piti heti ottaa työkalut sekä timantit esiin ja kiinnittää paitaan vähän bling blingiä. Mielestäni vasta noiden jälkeen paita oli sen näköinen, että sen voi laittaa vaikka töihin. Kuka sitä nyt ilman kimallusta lähtisi töihin? No en minä ainakaan, työkaverithan luulisi, että mulla on arki alkanut.

Piti vaihtaa vaihtelun vuoksi kotonakin kuvauspaikkaa. Meillä on niin värikästä, että ei löydä ”rauhallisia” kuvauskohteita. Kun ei halua, että se kaikki huomio ympärillä on poissa minusta (vitsi, vitsi).

Tässä on kaivettu työkalut ja timantit esiin:
Näin mä ne timantit kiinnitin tällä kolvilla:
Tässä sitten tuunattuna. Kakkoslaatuinen paita, kun siinä on joku ihme rinkula tuossa toisen silmän alla… Ei jaksanut valittaa, eikä palauttaa… Menköön nyt tämän kerran.

 
Siis paketti oli tällainen:

Ja sisältö tällainen, siis tosi järkevää pakkausta:

Mitäs me pienistä. Nyt on kaunis pöllö paita lisättynä timanteilla. Kyllä nyt kelpaa taas.
Maiju

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Joo mä tilasin tämän sunnuntai-aamuna ja eilen illalla oli tullut viesti klo 17.56, että on noudettavissa meidän Valintatalosta. Yleensä on mennyt noin viikko. Nyt tuli ihmeen nopeasti. Varmaan lätkäisivät sen t-paidan heti laatikkoon ja sitten menoks…. Eikö sulla ole sitä seurantakoodia, josta voit katsoa, että missä se seikkailee?

 1. 3

  sanoo

  Hauska idea lisätä noi timantit 🙂 No johan oli pakkaus pienelle t-paidalle. Outnetistä tilatut farkut tuli kanssa isossa pahvilaatikossa, mutta olivat laittaneet mukaan silkkipaperia. Olin siitä iloinen, koska sain melkein kaikkiin kenkiini uudet paperit- siis sinne kengän kärkiin, niin pysyvät hyvinä kaapissakin 😀

  • 3.1

   sanoo

   Tuossa laatikossa oli myös sitä sellaista poksautusjuttua mukana. Mulla on isot kasat noita lämpökiinnitettäviä timantteja, joten pitäisi niitäkin johonkin vähän tuhlatakin 😉

  • 4.1

   sanoo

   Se on sellainen hot-fix "kolvi" ja timantit on liimakiinnitteisiä eli tuolla hot-fix kolvilla timantit ikään kuin "silitään" kiinni kankaaseen.
   On pesunkestäviä.

 2. 5

  sanoo

  Hmm… Mielenkiintoista tuo pakkaus tosiaankin. Olen luullut Zalandon olevan laadukkaampi. Ettei tuollaisia kakkosluokan paitoja tulisi. No, sattuu kait sitä paremmissakin perhessä… Tai kaupoissa.
  Kiva oli nähdä tuon "kolvinkin" toimintaa. Kerran näin kirppiksellä sen, mut en edes tiennyt, mitä sillä tehdään. (tosin ei olis ollu varaakaan ostaa sitä).
  Paita on kaunis. Ja kauniimmaksi sen teit vieläpä.

 3. 6

  sanoo

  Olipas kiva tuunaus! Olen janssa ajatellut vaatteiden olevan laadukkaampia heillä, oppia ikä kaikki.

  Samaa pakkaustapaa olen havainnut ajoittain muissakin liikkeissä, tulee aina mieleen siinä kohdassa, että taitaa olla pienemmät paketit loppu 🙂

  • 6.1

   sanoo

   Jostain paikoista, kun olen tilannut t-paitoja, ne on tulleet muovipusseissa. Tulee tosi kätevästi niinkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *