Prisman sovituskopissa

Mä olen joskus kertonut mun ”piiloharrastuksestani”. Mikä se siis onkaan? No se on sovituskoppikuvaaminen. Annetaankohan mulle kohta porttikielto kauppoihin, kun mä tämän paljastan?

Kävin joskus toukokuun loppupuolella Prismassa ja olin jo aiemmin bongannut sieltä värikkäitä mekkoja, joita mun vaan oli pakko kokeilla. No sovituskoppiin kaikki värikkäät mekot ja tunikat ja otin mukaan myös yhden mustan, jottei olis mennyt ihan väri-iloitteluksi. Mitä mä siis kokeilinkaan?

Tämä oli se mekko, joka mut sai Prismaan ja sovittamaan.
Sama mekko ja tässä tuo kuvio vaihteli niin, että jossain mekoissa kukat oli mekon yläosassa ja jossain mekon alaosassa. Sitten onkin syytä miettiä, että kumpaan osaan itselleen ne kukat ovat paremmin. Päädyin korostamaan kuviolla yläosaani, koska alaosa on hankalampi. 
Ostin siis tuon, jota roikotan edessäni. 
Mun lempivärithän on turkoosi, lime ja pinkki.
Tässä olisi yhdistyneet kaikki lempivärini. Melkein otin, mutta jätin kuitenkin.n
Tykkäsin kyllä ja tästä tuli oikein ysärifiilis.   

Mulla on ollut hakusessa musta mekko ja tämä oli juuri se malli, jota olin kissojen ja koirien kanssa etsinyt. En olisi voinut kuvitella, että löydän sen Prismasta. Tämä siis tarttui mukaani. 

Kokeilin vielä kesäistä värikästä paitaa tuon mustan mekon kanssa.
Tämä olisi ollut myös toimiva, mutta en ostanut tällä kertaa. 

Kun katselin näitä kuvia, niin nauratti, että johan ollaan vakavia.
No eihän sitä yksinään aleta siellä sovituskopissa nauramaan.
Tällainen sovituskoppelija minä.
Saankohan mä nyt porttarin Prismaan, kun tunnustin tekoseni?
No mä olen kyllä joskus jo aiemminkin tunnustanut paheeni.
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Minen ainakaan kerro 😉 sovitin itsekin tuota alimmaista , mutta kauppaan jäi mullakin 🙂 ihania värikkäitä ovat ! Pitäisköhän alkaa sovitukoppisalakuvaajaksi , vielä en ole kokeillut 😉

  • 1.1

   sanoo

   Hyvä, että et kerro, jääköön meidän väliseksi salaisuudeksi. Suosittelen kokeilemaan, mä harrastan sitä aina välistä. Hyvät peilit löytyy sovituskopeista 😉

 2. 2

  sanoo

  😀 Tarkkaa puuhaa tuo itsensä kuvaaminen, siitä varmaan keskittynyt ilme. Ihanaa todeta muillakin olevan harrastuksena "koppi"kuvaaminen. Itse kuvaan itseäni hisseissä (kun ei ole muita samassa kyydissä) – oh dear – 😀

 3. 3

  sanoo

  No enpä ole itse tuota koppikuvaamista harrastanut – syytä varmaan olisi – saattaisi jäädä muutama harhaostos tekemättä;)
  Ja minä luulen, että tunnustuksesi on Prismalle pelkästään plussaa – saisivat tarjota sinulle nuo vaatteet ilmaisesta mainoksesta;)

  • 3.1

   sanoo

   No niinpä kyllähän kaupat näissä tapauksissa saa myös ilmaista mainosta. Mulla on myös noita vaateketjujen mainoksia muitakin.

 4. 4

  sanoo

  Kauniita vaatteita ja noi suuret kukkakuosit sopivat sulle, vaikkain toi pikkumustakin on todella näpsäkkä päälläsi 🙂

  • 6.1

   sanoo

   Jotkut pienet kaupat jossain vaiheessa kielsi sen. Taisi olla kyllä ennen some kulttuurin. Nykyäänhän se on kauppiaille mainiosta 😉

 5. 7

  sanoo

  Niin sullahan ei ollutkaan mitään päällepantavaa.Ei ne sulle mitään porttikieltoa anna sinähän olet parasta mainosta heti alkoi kiinnostaa nämä vaatteet on meinaan kivan näköisiä kaikki ja musta mekko on kauniin mallinen myös.Kohta saat uuden homman sovituskoppi mannekiini.

  • 7.1

   sanoo

   Päivi, nythän sä keksit hyvän blogin nimen. Tosi hyvä blogin nimi olisi sovituskoppimannekiini. Siitä sitten vaan joku blogia perustamaan 😉

 6. 10

  sanoo

  Sovittelin kans tuota mustaa mekkoa pari päivää sitten Prismassa, mutta ei ollut S-kokoa ja jäi sitten ostamatta. Hintakin varsin kohtuullinen ja kivan tuntuista materiaalia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *