Projektina Hellapoliisin kirjan menusivut

Hellapoliisi kysyi multa loppuvuodesta, että voisinko tehdä Hellapoliisin uusimpaan kirjaan eli Kodin juhlakirja:an koristellut menusivut (. Asialla ei kuulemma ollut muuta kiirettä, kun oli juuri menossa taittajalle. Mulla oli loppuvuodesta vähän ”takki tyhjänä” oman toisen kirjani tultua syksyllä markkinoille ja askarteluharrastus oli vähän ”jäissä”. Koska ajatus kuitenkin kuulosti kiinnostavalta, niin hetken mietittyäni lupauduin. Hyvää aikaahan noita sivuja oli tehdä joulupyhien jälkeisellä lomallani päätyöstäni. Sain kuvat ”juhlista” sähköpostiini ja yritin päästä jokaisen juhlan ”tunnelmaan” kuvien perusteella.

Tänään sain Hellikseltä tekstarin, että kirja on tullut painosta. Töiden jälkeen suuntasin äkkiä hoitamaan kauppa-asioita ja sitten piti kiirehtiä Hellapoliisin studiolle tutustumaan uuteen painotuoreeseen kirjaan. Vähän jännitti, kun ei tiennyt yhtään mitään mitä odottaa.

Äkkiä kirja käteen ja uppouduin Helliksen ihanalle pinkille sohvalle selaamaan kirjaa kahvimukillisen kera.

Jännittävää….

Hei… nämähän näyttää hyviltä… Ai, että miltä näyttävät reseptit? No näyttäähän nekin hyviltä.

Hellis toivottaa vieraat näin ihanasti tervetulleeksi. Talvella studiolla oli hieman kylmä, joten hän sai ajatuksen, että vieraille pitää varata villasukkia. Sitten Hellis soitti mun anopille, että tekisitkö pinkkejä sukkia? No anoppihan teki. 
Eikö olekin herkullisen värisiä? Kyllä anoppi osaa.


 Lähitessämme piti vielä napata muutama kynäkin mukaan (tiedoksi vaan Katille), meillä on töissä kaikilla näitä Helliksen kyniä. Usein työkaverit ovat tulleet mun luokse tyhjän kynän kanssa hakemaan uusia.

Unohtuiko joku? Ai niin ne mun menusivut. Tällaisia niistä tuli. 
Varmaan lähipäivinä kirja löytyy jo kaupoistakin. Olipa kiva projekti.
Hellapoliisin sivustolla on muuten huhtikuun arvonta, jossa on palkintona tämä tuore kirja. Käykäähän osallistumassa.
Maiju
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Pitäisköhän tähän vastata niin kuin nuorena aina vastattiin tuohon toteamukeen… että paras ;))))

  • 2.1

   sanoo

   Hih, hih… Mä olen vähän Duracell-pupu…. Joskus paristot loppuvat, mutta se tulee usein ennen vuoden vaihdetta. Nyt pääsen keräämään taas energiaa valosta ja auringosta… Huomenna tulee postaus yhdestä mun energiaa tuottavasta asiasta 😉

 1. 6

  sanoo

  Ihana toi villasukka lainaamo ja miten sä jaksat ja ehdit kaikkea tehdä yhtä aikaa… 😉 Olet oikea ikiliikkuja! 😉 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *