Punainen kukka ja vähän ruokavaliosta

Siivosin yksi päivä mun vaatekaappia. Voi kun sieltä löytyikin taas monta vaatetta, jotka olin jo unohtanut. Vielä on muutama vaate kadoksissa, jotka muistan, mutta en ole löytänyt. Tämä mekko on viime talven ostoksia ja muistan ihastuneeni tuohon näyttävään kukkakuvioon tässä mekossa.
Mekkoon yhdistin neuleliivin ja kapeat mustat housut sekä punaiset kengät. Koruna punainen nappikaulakoru, jona ostin Rodokselta toissa kesänä.

Detox-ruokavalioni jatkuu vielä tämän viikon perjantaihin. Ruokalaskut ovat pienentyneet kun ei tarvitse ostaa mitään gluteenittomia tuotteita. Olen kyllä sitä mieltä, että kasvikset ja hedelmät ovat aika edullisia, vaikka niitä ostaisi näinkin paljon. 


Kaikkea tällaista niistä sitten syntyy:
Kyllä kahden viikon puhdistautuminen on tehnyt mulle hyvää. Sitä oikein tuntee kuinka on tullut lisäenergiaa. Odotan kyllä tietenkin sitä, että voin syödä myös broiskua, se on sitten neljän päivän päästä edessä.
Maiju 
 

Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Tuon paidan kanssa kuuluisi olla "pieniin päin". Hauska, kun kukka olis just pömppövatsan päällä. . .

 2. 3

  sanoo

  Musta ja punainen on ehkä yksi kaikkein parhaita väriyhdistelmiä (keltainen+musta ja violetti+musta ohella). Mä olen yrittänyt useammankin kerran maistaa tuota mantelimaitoa ja en tiedä mikä siinä tökkii. Harvoin tulee eteen mitään mitä en oikeasti saa alas ja tämä on sellainen. Jopa kaakaoon sekoitettuna maku aiheutti puistatusta. En ymmärrä, koska manteleita voin kuitenkin syödä, outoa.

  • 3.1

   sanoo

   Musta aina kaiken perusta. Se on niin, että kun joku ruoka-aine ei maistu, niin se ei vaan maistu. Mä en pysty esmes syömään tomaattikeittoa, en vaikka mulle siitä maksettaisiin 😉

 3. 4

  Tarja M sanoo

  Kaunis on taas tuo asukokonaisuutesi. Ja herkullisen näköisiä ruokia. Kuinkakohan energinen oikein mahdatkaan olla, kun olet saanut vielä lisää energiaa detoxista 😉

  • 5.1

   sanoo

   Niin ei uskois, että kyseessä on oma vaatekaappi 😉 Pari vaatetta on kyllä kateissa, jostain nekin pitäis löytää 😉

 4. 6

  sanoo

  Olen aivan koukussa tuohon mantelijuomaan. Joka aamu pyöräytän siitä mustikkasmoothien joka pitääkin hyvin nälän loitolla. Mukavaa viikonjatkoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *