Punainen sadetakki

Kävin joskus lomani alkupuolella Helsingin City Sokoksella ja ihastuin siellä tähän Marks & Spencerin punaiseen sadetakkiin. Ihastuin tähän  niin, että se pyöri mun mielessäni aina vaan. Sitten kun tuntui, että aina vaan sataa, niin päätin lopulta sen käydä ostamassa. Kun mä sen ostin, niin sateeet sitten meni ja loppuivat kuin seinään.

Joku sanoikin, että miksi et mennyt ja ostanut sitä jo heti kesän alussa? No enpä nyt ihan tajunnut. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Voitte siis olla mulle kiitollisia siitä että ei ole nyt viime päivinä niin kauheasti satanut.

Minä taas olisin vähän enemmän toivonut sateita, jotta olisin päässyt takkia käyttämään. Tämän takin tubetin myös Tädit tubettaa kanavallamme. Tämä on vaan kuvattu väärään suuntaan, mutta ehkä tästä jotain selvää saa.

Viime viikon Me Naiset lehti esitteli bloggaajien syysmuotia.
Mukana myös muun muassa Tyyliä metsästämässä blogin Veera.  
Lehteä luin mun lemppariruokani seurassa eli puuron.

Tällaisiin kuviin ja tunnelmiin tänään.
Maiju

Kommentit
 1. 6

  sanoo

  No niin – nythän se selvisi, miksen ole täältä Turun Wiklundilta tuota takkia bongannut – sillä tuollainen punainen ihanuus ei ihan vähällä olisi minulta jäänyt huomiotta! Edelleenkin olen katkera Mark & Spencerille, ettei se Turkuun suvainnut tulla. Murr;)
  Ihanaa viikonloppua, Maiju – ja toivottavasti et tarvitse takkiasi tänä viikonloppuna!

  • 6.1

   sanoo

   No ilmankos. Sitten vaan kun tulet Helsinkiin, niin katsastamaan. tosin näitä oli vaan varmaan enää muutama, kun kävin hakemassa tämän.

 2. 7

  sanoo

  Niin mahtava tuo sadetakki, aatteles jos mulla ois uto keltaisena ja sitten olisi ne sateenvarjot ja…. 🙂 Ihanaa viikonloppua <3

  • 7.1

   sanoo

   Niin ja sitten voisin tähän yhdistää keltaiset hai-saappaat. Sä voisit ottaa vaikka punaiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *