Punaiset kengät ja laukku

Huomasin eilen illalla, että 20.000 kävijän raja oli ylittynyt. Perustin tämän vaateblogini 4.1.2013, tätä ennen olin blogannut paperiaskartelupuolella menestyksekkäästi jo vuodesta 2005 lukien (täällä vähän aiempaa taustaa minusta). Upeasti olette ottaneet uuden blogini vastaan. Ihanaa palautetta on tullut vanhoilta lukijoiltani tuolta paperiaskartelupuolelta ja myös uusilta lukijoilta. Kiitos kaikille. Tästä on hyvä jatkaa.

Eilen laitoin töihin lähtiessäni ulkokengiksi nämä Sokoksen 3+1 päiviltä ostamani ihanat punaiset jokasään kengät. Päätin, että nyt voi jo kenkien osalta vähän ”relata”. Seuraksi kengät saivat tämän viime syksynä Helsingin kädentaitomessujen Outlet puolelta ostamani punaisen laukun. Tosin täytyy sanoa, että ei ollut kovin hyvä onninen laukku. Eilen siis ensimmäistä kertaa oli laukku käytössä, kahvaompeleet pettivät ja toinen kahva siis irtosi. Täytyy sanoa, että ei ollut oikein hinta-laatusuhde kohdallaan. Pitänee mennä katsomaan nyt huhtikuussa, että olisiko sama myyjä paikalla, niin voisi antaa vähän palautetta.

Työkaverin punaisista helmistä tehty kaulakoru on kaulassani.

Positiivista tuosta laukusta voisi sanoa sen, että saipahan ainakin yhdet asukuvat otettua ennen sen hajoamista.
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Minä niin innoissani olin tulossa kommentoimaan, että onpas ihana laukku. Kurjaa jos noin kävi, on se silti kivan näköinen. Vaikka toki vähän hintava sellainen.

 2. 2

  sanoo

  Ihanat kiiltävän punaiset asusteet ♥ Onnea mahtavan kävijämäärän johdosta, noin lyhyessä ajassa ! Ja harmi tuo laukku – toivottavasti sen saa hyvin korjattua.

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos Alma, mulla on tietysti kävijöitä tullut tuolta vanhan sivustoni kautta ja se vaikuttaa kävijämääriin 😉

 3. 4

  sanoo

  Tuodaankohan sinne outlettiin aina ihan huonoa kamaa, sillä ostin sieltä Villlle gantin neuleen ja kotona huomasimme että siinä oli pieni reikä. Eipä oo pystynyt oikein reklamoimaankaan, kun ei muista mikä koju ja myyjä oli… :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *