Punaiset kynnet huomataan

Punaiset kynnet on niin klassikot. Tällä kertaa Jana taikoi mulle sellaiset. 
Kun menin kynsihuoltoon viime viikolla, niin mulla ei ollut mitään ennakkotoiveita. Toivoin kyllä, että saan kynnet, jotka näkyvät. Jana ehdotti punaisia kynsiä ja kun vielä sain niihin Swarovskin timantteja, niin ne oli piste ii:n päälle. Swarovskin timantit erottuvat kyllä akryylitimanteista, mitä paljon käytetään. Nämä timantit kimaltavat kilpaa auringon kanssa. 
Punainen on väri kynsissä on sellainen, mikä taatusti huomataan. Ne sopii useimmiten kaikkien asujen kanssa, eikä herätä ristiriitaa muiden värien kanssa. Punainen on yksi mun paljon käyttämistäni väreistä, joten siksikin väri oli hyvin kiitollisuudella vastaanotettu.
Näillä mennään taas seuraavat 3,5 viikkoa.
 
Jos kaipaatte hyvää kynsihuoltopaikkaa, niin voin kertoa, että tämä on sellainen. Jana ja Olga hoitavat kynnet ammattitaitoisesti, huolellisesti ja taatulla ammattitaidolla. Molemmat ovat ansioituneita ja ovat voittaneet jopa kansainvälisissä kilpailuissa palkintoja. Beauty Artist Studio sijaitsee Espoossa Tapiolassa. Itse taasen asun Pohjois-Helsingissä, mutta edes välimatka ei ole itselläni ollut esteenä, kun löysin Janan jo yli 2 vuotta sitten. Hyvän asian eteen kannattaa, vaikka vähän matkustaakin.
 
Kynnet on tehty yhteistyössä Beauty Artist Beautyn kanssa.
Maiju
Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Täydelliset! Livenäkin ihailtu, punaiset on vaan niin ihanat ja noissa kivasti vielä blingiä lisänä. <3

 2. 8

  Tarja M sanoo

  Tyylikkäät! Ja kivaa, kun voi 3,5 viikon välein mennä tyylistä toiseen – ei pääse kyllästymään 🙂

 3. 9

  sanoo

  Totta, puhtaan punaiset kynnet sopivat kaikkeen. Mutta mikä toi on joka on sun kädessä? Mulle tuli pannunalunen mieleen. Oli mikä oli, hauska se on joka tapauksessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *