Punaista ja mustaa ruutupaidassa

Toivottiin kuvia mun Tukholman ostoksistani. Kun vielä muistaisikaan, että mitä tuli ostettua. Ostin muutamia puseroita, koruja ja laukun. Mitään kovin ihmeellistä ei ollut tällä kertaa hankintalistalla ja normikaupat tuli käytyä läpi. Olisihan siellä Tukholmassa taas ollut vaikka mitä, mutta koitin pitää järjen mukana ja mietin, että tarvitsenko kaikkea, mikä iskee silmään.

Ostin Tukholmasta Manhattanilta tuon mustan reikäneuleen ja Henkka Maukasta musta-punaisen ruutupaidan.  Jotenkin mulla on taas tullut tuo musta-punainen kausi.

 

Tässä on sama paitis yhdistetty tuohon lemppari mustaan neuleeseen. Laukku tarttui mukaan Tukholmasta mun vakikaupastani eli Joy:sta.

Tässä lähikuvaa yksistä uusista korviksista. Mies osti laivalta mulle Guessin sydänkorvikset synttärilahjaksi, vaikka olin jo viikonloppuna itse ostanut hänen puolestaan itselleni synttärilahjan.
Tässä vielä kuva pelkästä ruutupaidasta, huono kuva, mutta menköön. 
Joku tuolla kommentoi yhdessä kuvassa, että nukunko mä yhtään, kun mulla on niin mustat silmänaluset ja yritti passittaa mua nukkumaan. Se on välillä niin helppo sanoa, mutta toteutus ei ole välttämättä helppoa. Itse en pysty nyt vaikuttamaan nukkumiseeni, koska mulla on oikean käden olkapäässä sellainen rustovaurio, joka ulottuu luuhun saakka ja se vaikuttaa mun yöuniini. Tästä syystä mun yöunet on huonot, mutta kun sille ei voi mitään, muuta kuin yrittää fysioterapian avulla saada jotain apua tilanteeseen. Tämä on siis syy, että miksi se saattaa ja myös näkyykin välistä mun naamassani. Itse en vaan nyt pysty vaikuttamaan säryn aiheuttamaan unenlaatuuni.
Mutta tuostakin huolimatta yritän pitää positiivisen asenteen päällä ja taistelen.
Elämä on.
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Toi ruutupaita on just oikeanlainen ruutu ja laukunkin voisin itselleni omia 😉

  Tuohon nukkumisasiaan: se on helppo ehdottaa, että nukuhan enemmän, jos itsellä on hyvät unenlahjat. Mulla ei huono nukkuminen johdu mistään fyysisestä oireesta (varmaan pään sisältä vaan =DD), mielelläni mäkin sanoisin itselleni, että nyt sitten et heräile yöllä vaan nukut. Mutta kun ei onnistu vaikka kuinka käsken itseäni. Huonounisuudesta huolimatta, hyvää yötä 🙂 Ja mites ne sanoo, kyllä haudassa ehtii…;D

  • 1.1

   sanoo

   Mä koitan tsempata tuon unen kanssa ja siitä saatan kirjoitella lisää tällä viikolla. Tuo käsijuttu on vaan ikävä, kun sulle ei voi mitään.

 2. 2

  sanoo

  Tykkään tuosta reikäpaidasta – kiva! Ja kiva on ruutupaitakin. Hyviä ostoksia – ja fiksu mies sinulla;)
  Ja täysin ymmärrän nuo särkyunettomuudet – itselläni fibrosäryt valvottavat ihan liikaa – välillä tuntuu kuin liikenteessä olisi zombi. Mutta näillä mennään – ja periksi ei anneta!
  Hyvää loppuviikkoa, Maiju♥

 3. 3

  sanoo

  Reikapaita on kiva, minä ihastuin noihin korviksiin. Ovat kertakaikkisen herttaisia!

  Särkyunettomuus on kamalaa. Paljon jaksamista <3

  • 3.1

   sanoo

   Mäkin tykkäsin itse noista korviksista. Joo kyllähän sitä haluaisi nukkua yönsä putkeen, mutta aina ei voi valita.

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Minuunkin alkaa koskea tuo musta-punainen väriyhdistelmä, ripaus jotain valkoista vaikkapa koruina tai liinana kaulassa korjaisi tilannetta, tulee eilinen tiukka täti ministeri uutisissa mieleen, sama väriyhdistelmä hänellä. Anteeksi tämä, mutta kipukin voisi hellittää toisella väriyhdistelmällä, kokeileppas. Ihanat korvikset ja Onnittelut synttärin johdosta.

  • 4.1

   sanoo

   Valkoista en ehkä itse näkisi tässä yhdistelmässä itse. Vaikea varmaan olisi löytää se väri, jonka tähän yhdistäisin kolmanneksi väriksi. Vaikka väri olisi ollut joku toinen, niin ikävä kyllä se ei olisi poistanut tuota olkapään kulumaa. Kivahan se olisi, jos olisi niin helppoa 🙂
   Kiitos onnitteluista 🙂

 5. 5

  sanoo

  Huonouninen täälläkin… Ja ristinsä kullakin, pitää vain koettaa olla positiivinen ja reipas! Risteilyjuttu oli kivaa luettavaa, milloinhan viimeksi olen ollut Ruotsissa…? Muistaakseni helmikuussa 2000!

  • 5.1

   sanoo

   Nyt lähde vähän hemmottelemaan itseäsi, ota sviitti, käy laivalla hoidoissa ja shoppailemassa Tukholmassa. Niin piristävää 🙂

 6. 7

  sanoo

  Kiva asu. Ei vaadi mitään lisää enää. kivasti näkyy punaruutu ylhäällä ja alhaalla, joten en sekoittaisi mitään tähän.

  • 7.1

   sanoo

   Ainoa, mitä tähän voisi lisätä, voisi olla harmaa… mutta en mäkään lisäisi tähän mitään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *