Punaista mustan seuraksi – hillitysti

Olen aloittamassa lomaani loppuviikosta. Ennen lomaa vietän muutaman päivän koulutuksessa. Onneksi koulutuspäiville osallistui myös mun ”hovikuvaaja”. Iltapäiväkahvin aikaan lähdettiin pikaisesti etsimään valkoista seinää, jotta saadaan otettua päivän asukuvat. Kyllä meitä aina naurattaa, kun tehdään tämä usein ikään kuin ”salaa”. Aikaa menee pari minuuttia ja usein ollaan kuin pahaiset kakarat kuvatessamme. Sitten ollaan tyytyväisiä, kun ehdittiin ottaa kuvat jossain ”jännässä” paikassa.

Päivän asuna taas  yllätys, yllätys huivilla ja kaulakorulla pelastettu asu. Kerroinkin kun joku viikko sitten ostin monta huivia. Tämä kaunis puna-vihreäkuosinen huivi löytyi Lindexistä. Vaikka huivissa on kuvioita ja värejä, niin silti se on aika hillitty. Mielestäni kokonaisuus pysyi aika hillittynä väristäkin huolimatta. Eli voisi sanoa, että osasin siis kerrankin olla aika hillitty.

Tässä näkyy huivin kuvio ja väri paremmin. 

 Päivän asusteet oli siis punasävyisiä huulipunaa myöden.
Kangaspäällysteiset helmet on kirppislöytö parin vuoden takaa ja ollut kovassa käytössä ja punaiset arskat on viimekesän ostoja. Huulipuna on noita mun Kauneuttasinulle verkkokaupan testiin saamia huulipunia. Ihana puna, pysyy huulissa pitkään. 

Näin hillittynä olin ulkovaatteissa. Ei siis edes räväkkää väriä ulkovaatteissa. 
Huivi oli huonosti aseteltu, koska siitä tuli vähän väriä asuun. 
Katsotaan, että mitä sitä keksisi kynsihuollossa, sillä se on tänään tiedossa.
Väriajatuksena mulla olisi pinkkiä ja turkoosia. Voisi olla aika toimiva väriyhdistelmä. 
Maiju 

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kyllä on hillitty ja hallittu 🙂
  Kynnet sitte näytille! Itellä ens viikolla huolto ja pinkki siintelee silmissä, mutta kuulostaa mielenkiintoiselta pinkin ja turkoosin yhdistelmä. Saattaapi toimia hyvin…

 2. 3

  sanoo

  Ihana asukokonaisuus taas kerran! Jotenkin ihastuin tähän varmaan tavallista enemmän kun punainen on ehdoton suosikkivärini! 😀 Värit olivat mukavan hillittyjä vaihteeksi mutta saa elämässä olla väriä! Turkoosi ja pinkki kuulostaa hyvältä väriyhdistelmältä 😉

  • 3.1

   sanoo

   Mustakin tämä oli jotenkin yksinkertaisuudessaan aika kiva yhdistelmä. Punaista on, mutta ei hallitsevassa suhteessa. On niin kiva välistä vähän leikitellä näiden vaatteiden ja asusteiden kanssa. On niin kiva yhdistellä 😉

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Sut tunnetaan värikkäänä ja silti sulle sopii myös vähävärisemmätkin hyvin, olet aika muuntautumiskykyinen. Lillan

  • 4.1

   sanoo

   Muuntautumiskykyisyys johtuu varmaan siitä, että mä joskus "yritän" olla vähän normaalimpi ja sitten taas yön yli nukuttua tulee tämä "räväkkä-täti" esiin.

 4. 5

  sanoo

  Juu , minä kanssa odotan kynsiä kuviin , sullon aina niin upeat ! Ja huivien käytöstä jaksan kehua , se on sulla hallussa.

  • 5.1

   sanoo

   Kynnet on laitettu. Nyt on vähän simppelimpää taas, mutta kahdella värillä kylläkin. 😉 Mä menin tänään TAAS ostamaan huivin. Nyt on iskenyt "huivikuume".

 5. 11

  sanoo

  Maiju, hehkut aivan ihanasti kuvissa! Uusi puoli sinusta, tämäkin toimii. Onkohan jotakin, joka ei sinun päälläsi toimisi ; )

  • 11.1

   sanoo

   Voi kiitos Tiina. Hehku tulee varmaan näistä mun tämän kevään ruokavaliomuutoksista, olo parantunut potenssiin 100.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *