Punaista ruutua puserossa ja superfoodia

Tänään satoi lunta Helsingissäkin. Toivotaan, että lumi olisi jo sellaista, että se jäisi myös maahan. Saisi jo tulla vähän valoa tähän pimeyteen.

Kaivoin viime syksyisiä vaatteitani säilöstä ja löysin tämän punaruutuisen raitapuseron sieltä. En olekaan tätä aiemmin pitänyt, mutta pusero näytti siltä, että taitaa tulla nyt käyttöön. Tällä siis mentiin tämä päivä. Puseron seuraksi valitsin Vilan pitsikauluksisen puseron.


Tässä fiilistellään tuosta lumesta. Tule, tule lumi otan kaiken ilolla vastaan. Toivottavasti en luvannut liikoja.

Kokeilin myös tätä puseroa niin, että laitoin mustan puseron vielä tämän raitapuseron päälle. Tämäkin yhdistelmä toimii. Minähän rakastan niin tätä kerrospukeutumista. 
Tällä tavalla saa vähän ”rauhoitettua” asukokonaisuutta.

Tämän aamun aamupalaksi kokeilin itselleni uutuutena Cocovi:n marjamixiä ananksen, vadelmien ja rahkan seuraksi. Täytyy sanoa, että yhdistelmä toimi hyvin. 
Ilokseni löysin Citymarketista kivan hyllyn, johon oli otettu näitä Superfoodeja. 
Sieltä tarttui mukaan myös muutakin Cocovin tuotteita. 
Hyvää viikonloppua kaikille. 
Maiju 

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Mä olen kyllä parin viimeisen vuoden aikana niin tykästynyt punaiseen. Se menee mulla kyllä myös läpi vuoden. Nyt suuntaan itseni Wanhaan satamaan.

 1. 6

  sanoo

  Aivan ihana pusero. Toihan käy vaikka minkä kanssa: nahkahousut ja korkkarit olisi aika rock ja sitten näin hameen kanssa hyvinkin naisellinen asu.

  • 6.1

   sanoo

   Kiitos, kyllä tuo pusero sopii aika monenkin kanssa. Nahkahousut ei mulle oikein istu, mutta varmasti löytyy aika monta hametta tai housuja, joihin saan tämän "istumaan".

 2. 7

  Anonyymi sanoo

  Superfoodit kiinnostavat, oletko perehtynyt niihin paljonkin? En itse tiedä, että mistä alkaisi tutustumaan aiheeseen.

  • 7.1

   sanoo

   Keliakian myötä on itseäni alkanut enemmän ja enemmän kiinnostamaan myös muu terveellinen ruokavalio. Olen alkanut hakemaan vähän "vaihtoehtoja" mun rahka ja smoothiemakuihin ja siksi haluan nyt hakea niitä vaihtoehtoja näistä superfoodjutuista. Itse löysin näitä meidän Citymarketin uudesta "superfood" hyllystä… Haluan itsekin tutustua ehdottomasti tähän aiheeseen enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *