Raakakakkuja ja hyväntekeväisyyttä

Paulig Kulma järjesti ruokatoimittajille ja bloggaajille ihanan tilaisuuden, jossa esiteltiin heidän upea kahvilansa. Olin itse jo käynyt pari viikkoa sitten tutustumassa omaehtoisesti kahvilan toimintaan ja hyväksi sen todennut. Minut paikka lumosi täysin, koska palvelu pelaa gluteenittomasti ja myös muutkin erikoisruokavaliot huomioon ottaen.

Paulig Kulmassa kahvit paahdetaan käsityönä paikan päällä. Kahvilayrittäjänä Paulig Kulmassa toimii turkulainen Pure Hero, joka on tunnettu maukkaista raakakakuistaan.

Kirjoitin silloin jo aiemmassa postauksessani, että on tällainen paikka, joka tarjoaa suurimman osan valikoimistaan gluteenittomana, laktoosittomana ja munattomana. Tämä kahvila on siis monen erikoisruokavalioisen unelmapaikka.

Pääsimme maistamaan tilaisuudessa raakakakkuja ja myös suolaisia vaihtoehtoja. Olipa ihana, kun pystyi syömään kaikkea tarjolla olevaa (paitsi nyhtökauraa). Nyhtökauran tilalle oli meille gluteenittomille toinen vaihtoehto.

paulig-kulma-1-1

 

paulig-kulma-1-4

Erilaisia raakakakkuja ja suolaisia vaihtoehtoja lautasella. Valmiina siis maistelemaan. Tämän kauniin lautasen on suunnitellut monilahjakkuus Teuvo Loman. 

paulig-kulma-1-6

paulig-kulma-1-7

Meille oli järjestetty myös ohjelmaa. Ruuan jälkeen pääsimme kokeilemaan lahjojen pakkausta. Tähänkin tilaisuuteen oli yhdistetty hyväntekeväisyysteema, mikä teki tilaisuudesta heti paljon mielekkäämmän. Pakkasimme Pauligin tuotteita Tyttöjen talolle vietäväksi. Toivotaan, että tytöt ovat iloisia näistä ihanista ruokalahjoista. Paketit toimitettiin vielä illan jälkeen suorana Tyttöjen talolle.

paulig-kulma-1-14

Illan vierailijat olivat ahkeria ja tällaiset upeat lahjat saatiin paketoitua.

paulig-kulma-1-20

Paulig Kulmassa on tunnelmat kohdillaan. Yläkerrassa voi istua riipputuolissa ja nostaa kuuman Cascaran huulilleen ja suunnata katseensa suoraan Aleksin  joulukadulle. Oiva tapa siis unohtaa joulukiireet.

paulig-kulma-1-9

Näihin maisemiin voisi uppoutua.

paulig-kulma-1-15

Kerrassaan loistava tilaisuus. Ihanaa ruokaa, hyvää seuraa ja kivasti suunniteltu ohjelma. Poistuimme tilaisuudesta hymy huulillamme.

Sen verran on pakko vielä paljastaa, että ihana ”tätikaverini” Minäkö keski-ikäinen blogin Tiia täyttää tänään vuosia ja järjestin hänelle yllätyssynttärit teemalla – kahden kesken Kluuvin penkeillä. Kaivoin meille synttärihatut päähän ja luovutin pienen synttärilahjan, josta varmaan myöhemmin Tädit tubettaa kanavalla lisää. Kun otimme näitä kuvia, tuli mieleen nuoruusvuodet ja valokuva-automaatit, joihin ängettiin aina kaverin kanssa ja ilmeiltiin neljän kuvan verran. Tänä päivänä tämä kaikki on niin paljon helpompaa. Mikään ei siis ole muuttunut nuoruusvuosista, edelleenkin tämä on yhtä hauskaa.

kluuvi-1

Meillä oli hauskaa ja saatiin vähän ehkä iloisen näköisiä katseita ohi kulkijoita, kun näitä synttäreitä siellä penkillä vietettiin. Onnea ”tätikaveri” Tiialle vielä tätäkin kautta. 

Maiju

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *