Vitamiineja mehuista ja marjoista

Kaivan mehulingon kaapistani kerran viikosta ulos. Rakastan raakamehuja ja tälläkin kertaa tein mun suosikkiani eli vihermehua. Muistan kuinka epäillen ensimmäistä kertaa maistoin vihermehua ja mietin, että miltä se voikaan maistua. Eniten ehkä jännitin varsisellerin makua, mutta se yllätti mut positiviisesti ja rakastuin siihen heti. Kun olen vielä oppinut huomaamaan sen, että miten vihermehut ja smoothiet vaikuttavat mun elimistööni, niin olen oppinut niitä rakastamaan entistä enemmän. Olen saanut jopa mieheni juomaan näitä mun sekoituksiani ja se on paljon se.

Suosikkimehuuni tulee omenaa, pinaattia, lehtikaalia, varsiselleriä ja inkivääriä. Näitä aineita löytyy mun jääkaapistani aina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä terveyspommi vaikuttaa myös ihon kuntoon positiivisella tavalla. Iho alkaa hehkumaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjastamme Supersmoothiet – mangosta mustikkaan löytyy myös mehujen ohjeita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun eilen kuvasin takapihalla mehuja ja raaka-aineita, tuli tämä orava-herra katsomaan, että olisiko hänellekin jotain. Minulla on hieman viha-rakkaussuhde häneen. Hän on suloinen kaukaa katsottuna, mutta siitä olen eri mieltä, kun herra koittaa välistä tulla sisään. Otamme välillä yhteen oikein kovastikin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostin myös tämän kesän ensimmäiset kotimaiset mansikat. Nautin niitä ulkomaalaisten vadelmien ja mustikoiden kanssa. Olen niin koukussa kaikkiin näihin. Onneksi nämä herkut eivät ole pahimmasta päästä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt alkaa kohta olemaan marjojen ja vihannesten parasta aikaa. Joten nautitaan luonnon antimista ja otetaan niistä kaikki ilo irti.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Täällä toinen marjahullu!
  Veikkolassa myydään parhaat mansikat joita olen koskaan maistanut. Kerran vähän vahingossa poikettiin sieltä hakemaan mansikoita ja nyt täytyy Sammattiin mennessä aina käydä ostamassa. Toivottavasti ovat jo kypsyneet, että saadaan kotimaista mansikkaa juhannukseksi. Kodin lähimaastosta olen katsastellut jo tulevaa vadelmasatoakin. Runsas näyttäisi olevan, jollei sitten kuivuus vie niitä. Toivotaan siis helteistä heinäkuuta muutamilla yösateilla.

 2. 2

  sanoo

  Voi kun joku tekisi mehuja, en itse ehdi millään alkaa. Sitten ostan aina välillä vihermehuja kahviloista ja tyyriitähän ne ovat. Aurinkoista juhannusviikkoa maiju!

  • 2.1

   sanoo

   Itse yritän ottaa sen ajan. Aikaa menee noin 15 minuuttia. Palkitsee kun saa tuoretta ja hyvää mehua. Nams.

 3. 3

  sanoo

  Ai niin sulla oli toi ylikesy orava, joka haluaa muuttaa teille asumaan. 😀 Meillä pysyttelee visusti ulkopuolella. 🙂

 4. 4

  sanoo

  Eilen pitkästä aikaa meijän pihassa kävi orava. Ei ole muuten pahemmin näkynyt, kun kaadatettiin se niiden pesäpuu. Mukavaa juhannusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *