Raaseporin linnan raunioilla

Mulle tuli tarvetta saada itsestäni muutamia painokelpoista kuvia ja soitin siskon tytölle, että voisikohan hänen miehensä ottaa musta muutamia kuvia. He olivat juuri lähdössä Karjaa-Raasepori-Tammisaari-Hanko -akselille ajelulle ja houkuttelivat sitten mut mukaan reissuunsa. He ottivat sitten kamera mukaan ja saatiin tällä reissulla sitten napattua aika pajonkin ”painokelpoisia” kuvia. Tässä muutamia kännykkäotoksia samaisesta paikasta. Myöhemmin tulee blogiin näitä paremman kuvaajankin kuvia.

Itse olen vähän extempore ihminen, joten oli kiva lähteä vähän yllättäen matkaan.

Olipa nuo Raaseporin linnan rauniot upeat. En ollut siellä koskaan käynytkään.

Parit poseerauskuvat: 
Mukana oli myös vähän blogin mukaista kuvausrekvisiittaa eli Pinkit korkokengät tietenkin:
Nauratti, kun kamerasta löytyi myös tällainen kuva. Olikohan niin, että pää ja vartalo eivät mahtuneet samaan kuvaan, joten kuvaaja on päättänyt ottaa ne kahdessa erässä? 
 Sitten ei muuta kuin oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille.
Maiju
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Enimmäkseen siellä napattiin kuvia, joita voin käyttäjää silloin kun tarvitaan musta johonkin "virallista" kuvaa . Hyviä kuvia kyllä otettiin.

 1. 5

  sanoo

  Tuolla en olekaan käynyt (tai siinä lähellä, mutta en raunioilla asti). Pitääkin joskus käväistä, kivan näköinen paikka. Ja pirteä asu!

  • 7.1

   sanoo

   Heh, heh… Nyt ne oli mukana kassissa ja vähän muutakin kuvausrekvisiittaa, koska mun piti saada yksi "virallinen" kuva yhteen juttuun ja sitten samassa ajattelin, että josko blogiin saisi vaikka bannerikuvan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *