Radio Aalto ja keski-ikäiset naiset

Maanantaina kävimme Minäkö keski-ikäinen Tiian kanssa Radio Aallon haastattelussa, meitä haastatteli Hanna Kinnunen. Aiheena haastattelussa oli keski-ikäiset naisten bloggaaminen. Mistä blogit on saaneet alkunsa ja millaisista aiheista kirjoitamme. Sivuutimme myös I love me messuja ja yötä messukeskuksessa, mikä kiinnostaa kovasti, että mitä tulemme messukeskuksessa tekemään. Sitähän emme ehkä tiedä vielä itsekään.

Tiialle radiohaastattelu oli ensimmäinen kerta. Itse olen ollut haastatteluissa jo varmaan noin 10 kertaa.

Haastattelu on tulossa Radion Aallon kanavalta keskiviikkona kello 14-18 välillä. Tarkempaa tietoa ei lähetysajankohdasta ole. Kannattaa siis kääntää radiokanava päälle keskiviikkona koko iltapäivän ajaksi. Ohjelman jälkeen klipit on tulossa heidän nettisivuilleen ja silloin ne on katsottavissa täältä.

Tällaista meininkiä meillä siellä oli:

radio-aalto-i-love-me-messut-1

Meitähän ei jännittänyt tilanne ollenkaan, ei sitten ollenkaan.

radio-aalto-i-love-me-messut-1-1

Hanna Kinnunen uskaltautui tätienergian kanssa samaan kuvaan. Haastattelu sujui kyllä hyvinkin leppoisissa merkeissä.

radio-aalto-i-love-me-messut-1-3

Olkaahan kuulolla tai suunnatkaa itsenne Radio Aallon sivustolle ja katselkaa lähetyksen jälkeen klipit sivustolta. Radion Aallon kanavalla kuulette, että kuinka hyvällä meiningillä puhuimme keski-ikäisten naisten bloggaamisesta. Sehän on vaan hauskaa.

EDIT: Radiohaastattelu on kuunneltavissa kokonaisuudessaan täältä.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kyllä mua maar niin jännitti ja se näkyy nassusta, ihan on silmäpussit ja sellainen väsynyt ilme. Lopussa sitten jo nauru heltiää, kun jännitys on ohi. 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Väsynyt ilme on itse kullakin aina välistä. Pitää kuitenkin keskittyä siihen, että mikä on hyvää ja se on iloinen mieli, joka korvaa pienen väsymyksen kasvoilla.

 2. 2

  sanoo

  Maiju, tässähän hengästyy jo pelkästään lukemalla sun menoa & meininkiä : ) Muistahan levätä ja sportatakin!

  • 2.1

   sanoo

   Täytyy sanoa, että mäkin olen nyt vähän hengästynyt. Sporttaamiset on nyt täytynyt vähäksi aikaa unohtaa ja yrittää edes levätä pikkusen. Lepokin on nyt kortilla, mutta ehkä parin viikon päästä helpottaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *