Rakastan mä turkoosiakin

Välillä jää näitä asukuvia koneen kätköihin. Näin tapahtuu silloin, jos ympärillä on paljon tapahtumia tai matkoja, joista kirjoitan. Nyt katselin syksyn kuviani ja huomasin, että nämä suhteellisen kivat kuvat on jäänyt esittelemättä. Joten päätin korjata tilanteen ja laittaa näytille nämäkin. Nyt ei ole viimeisinä viikkoina otettu kuvia, jostain syystä ei ole innostanut ottaa kuvia väsähtäneestä olemuksestani.

Tämä turkoosi on kyllä sellainen väri, joka sopii mulle hyvin. Pitäisi varmaan käyttää tätä väriäkin useammin.

Eilen kävin ostamassa kirkasvalolampun, josta toivon saavani apua tuon
uniongelmani kanssa. Kun syy on mikä on, niin en ole varma, että
pystyykö silläkään saada tuota unenlaatua parannettua. Kokeilen kaikki
keinot mitä on kokeiltavissa. Kirkasvalolamppu löysi paikkansa
työpaikaltani ja työpöydältäni. Ihanan kätevän pienen lampun ostin, joka
on helposti siirrettävissä.  
Maiju
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   On se niin kaunis väri 😉 Hyviä yöunia osaa arvostaa vasta sitten kun ne menettää pitkäksi aikaa. Toivotaan, että se uni sieltä vielä tasaantuu.

 1. 2

  sanoo

  Sinulle käy hyvin tuollaiset kirkkaat ja iloiset värit. Voi harmi tuota sinun unettomuutta! Ymmärrän kyllä miltä tuntuu. Itselleni on olleellisen tärkeää saada nukkua kunnolla. Muutama vuosi sitten olin pari viikkoa tosi huonoilla unilla ja piti käydä töissä, oli todella huono olo ja alkoi sydänkin lätkiä lujaa. Jaksamista sinulle!

 2. 3

  Tarja M sanoo

  Eilen illalla mullekin tuli samanlainen aatos, että turkoosi on jäänyt nyt vähän vähemmälle, joten tänään sitten muuten turkoosi-mustassa, mutta koruista löytyikin sitten vähän kaikkia värejä. Kiva tuo asukokonaisuutesi ja ah, tuo sinun kaulakorusi on aina vaan niin ihana!

 3. 4

  sanoo

  Ihan mieletöntä kuinka turkoosi saa sun silmien värin korostumaan! Mulla on myöskin kirkasvalolamppu ensimmäistä kertaa tänä syksynä käytössä, mutta muistan käyttää sitä niin epäsäännöllisesti ettei siitä ole apua. Oletko kokeillut melatoniinia, mä olen siitä jonkin verran apua saanut, mutta sitäkin pitää ottaa säännöllisesti, että vaikuttaa.

  • 4.1

   sanoo

   Joo olen itsekin huomannut tuon, että turkoosi korostaa sinisten silmien väriä. Ajattelin kokeilla viikonloppuna tuota melatoniinia.

 4. 5

  sanoo

  Turkoosiin tykästyin kesällä, mutta ei ole tullut hankittua mitään talvisempaa turkoosia. Olen etsiskellyt petrolinsinistä huivia ja/tai neuletta, mutta tuloksetta.Syynä tähän hankkimani petrolin väriset bootsit.
  Nauratti tänään kaupungilla mun värisekoilut 😀 Ne em. bootsit, pinkki kevyttoppis ja mustat housut, musta huivi ja laukku, eli ihan ok. Mutta sitten oli pakko ostoksia varten kaivaa laukusta kankainen varakassi…räikyvän kirkkaan keltainen 😀 Sain muutaman katseen osakseni…hyvä niin 😉

  • 5.1

   sanoo

   Pitäisiköhän sun Arja joskus esitellä myös vaatteita sun blogissasi. Sulla on niin ihana tyyli ja sä olet mun idoli ja niin rock.

  • 5.2

   sanoo

   Minulla on oikeastaan aika vähän vaatteita, joten ne olisi pian esitelty 🙂 Kun en ole enää työelämässä niin ei viitsi kovin isoa vaatevarastoa pitää. Tässä kotona ja verstaallani kekkaloin yleensä verkkareissa tai legginseissä ja trikoopaidassa. En käy joka päivä "ihmisten ilmoilla" 🙂 Vaateostokseni ovat yleensä heräteostoksia…joku vaan hyppää silmille ja haluaa mukaan ja yleensä myös ostan, koska kokemuksesta tiedän, että jää kaivelemaan kuitenkin.

 5. 6

  sanoo

  Myös turkoosi sopii sinulle ihan ehdottomasti. Kaulakoru on kaunis. Kovasti tsemppiä uniongelman kanssa!

 6. 8

  sanoo

  Kaunis tuo turkoosi sinulla, ehdottomasti vaan useammin käyttöön.

  Toivottavasti kirkasvalo auttaa, minulla heräämiseen ainakin, toivottavasti sinulla uniongelmaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *