Ranskalaiset kynnet kahdella värillä

Ranskalaiset kynnet oli tämän kuukauden sanana, kun kävin viime viikolla Nail Artist studiolla Tapaiolassa huollattamassa kynteni Jana Banarin luona. Nopeasti tämä neljän viikon huoltoväli aina menee. Välistä on todella vaikea miettiä etutkäteen, että mitä sitä haluaisi. Yleensä mä laitan jotain värejä päälle ja siitä Jana aina siten ”ymmärtää”, että mitä hänen pitäisi taas mulle tehdä. Nyt oli vähän vaikeat väriyhdistelmät kun kynsiä laitettiin. Mulla on päällä pinkkiä ja turkoosia. Siitä se ajatus sitten lähti. 

Tällä kertaa Janan kanssa päädyttiin kahdella värillä tehtyyn
ranskalaisiin rakennekynsiin.Tällä kertaa siis ei niin räväkät kuin yleensä, mutta välistä voi olla vähn ”huomaamattomammat”.

 

 

Näistä lähdettiin liikkeelle:

Monen vaiheen kautta sitten oltiin loppusuoralla ja ensiksi turkosia toiselle puolelle.

Sen jälkeen aniliininpunaista toiselle puolelle:

Jana oli tuomaroimassa Prahassa huhtikuussa järjestettävissä kilpailuissa. Jana voitti kyseisen kilpailun viime vuonna, joten hän sai tänä vuonna kutsun tuomaristoon.
Tuomareille annettiin tällaiset ”laatat”, joiden taakse Jana ”ujona” piiloutui. 

Näillä ranskalaisilla kynsillä sitten mennään toukokuun alkuun saakka.

Maiju
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Ompas ihanat kynnet 😀 Pitää itse pyytää siskoa joskus tekemään jotkut pinkki-turkoosit kynnet minulle vaikka en yleensä kauheasti kynsiä koristele 😀

 2. 7

  sanoo

  Ihan mieletön idea! Kynnet vilahtivatkin jo jossain aiemmassa postauksessa ja jo silloin niitä ihailin, mutten ehtinyt kommentoimaan. Iloista pääisiäistä!

  • 7.1

   sanoo

   Jana kyllä tuskaili mun väritoiveiden kanssa, mutta lopulta keksi, että miten saa yhdistettyä mullen nämä kaksi väriä. Mä varmaan aiheutan harmaita hiuksia Janalle mun toiveiden kanssa 😉

 3. 9

  sanoo

  Nää on tosi makeet, tykkään täysillä!
  Mun kynsistä nyt ei tullu ihan kaikkein mieleisimmät, mutta näillä mennään. Ei olis kannattanu siirtyä punaiseen, se vaan ei oikein välttämättä toimi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *