Räväkästi keski-ikäinen

Viikonloppuna tuli taas huomattua, että ihmiset ihailevat räväkkyyttä, vaikka eivät uskalla itse räväyttää. Minua vedettiin hihasta moneen kertaan ja tultiin kehumaan tyyliä. Varsinkin lauantaipäivänä, jolloin meillä oli päällä Ivana Helsinki paljettivaatteet, niin meitä pysäyteltiin jatkuvasti.

Ennen messuja kun kampaajani halusi väräjätä mun hiukset todella räväkällä värillä, niin mietin, että tehdäänkö se vaiko ei. Välillä haluan olla vähän normaalimpi ja välillä menen hyvinkin räväkällä tyylillä. Kun perusluonne on räväkkä, niin tyylikin saa siis olla sen mukainen.

Klassisesti pukeutuvat naiset varsinkin messuilla kiittelivät rohkeudesta. Rohkeudesta olla juuri sitä mitä itse haluaa. Sanonkin usein, että tässä iässä on se hyvä puoli, että ei tarvitse keneltäkään pyytää anteeksi olemassaoloaan. Ollaan siis sitä mitä itse halutaan.

Kävin sunnuntaina täydentämässä koruvarastoani taas House of Simonen ständillä. Vaikka mulla on jo aika paljon Pian koruja, niin kuitenkin jotenkin taas koin, että multa puuttui vähän kirkaammat fuksian sävyt. Nyt on värit taas kohdillaan. Seuraavan kerran Pian varmasti tapaa Helsingissä Elma-messujen yhteydestä. Olen lupautunut marraskuussa messukeskuksen lavalle Pian haastateltavaksi. Pitäkäähän mielessä, sillä messujen yhteydessä on myös 55+ tapahtuma. Sitä en vielä tiedä, että mitä kaikkea se pitääkään sisällään.  Käsittääkseni ohjelmaa kuitenkin myös meille iäkkäämmille ihmisille.

ra%cc%88va%cc%88ka%cc%88sti-keski-ika%cc%88inen-1-2

Kävin messuilla myös kokeilemassa hiuksiini sopivia pantoja HopeHat-osastolla. Ajattelin, että tällainen hiuspanta sopii ehdottomasti johonkin loppuvuoden juhliin.  Monet varmasti muistavatkin kun kävin HopeHat:n myymälässä kuvaamassa hattuja. Se blogipostaus löytyy täältä.

ra%cc%88va%cc%88ka%cc%88sti-keski-ika%cc%88inen-1-5 ra%cc%88va%cc%88ka%cc%88sti-keski-ika%cc%88inen-1-4 ra%cc%88va%cc%88ka%cc%88sti-keski-ika%cc%88inen-1-3

Ollaan rohkeasti sitä mitä olemme, ei anneta kenenkään vaikuttaa persoonaamme. Persoona on se, joka ratkaisee oman pukeutumistyylin, ei muiden mielipiteet.

Rohkeastii väriä asusteisiin ja hiuksiin, jos se vaan sopii siihen omaan persoonaan. Niin minäkin teen.

Maiju

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Vitsit, että nuo värikkäät pannat sopii sulle tosi hyvin ja näyttää pannat hyviltä lyhyidenkin hiusten kanssa.

 2. 3

  Tiia k sanoo

  Sä oot sä ja just täydellinen noin ja ajatus, että oisit jotain muuta on kauhia!

  Toivottavasti sait huilittia eilen. <3

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos Tiiaseni. Minä en olisi minä, jos pukeutuisin niin kuin moni minun toivoisi tekevän. Minä en ole klassinen ihminen 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Juuri näin se on. Kun itseään kunnioittaa ja on sellainen kuin itse haluaa, muulla ei ole merkitystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *