Reissunainen toimistossa

 Pari postausta on mennyt vähän juhlavammissa asuissa, joten nyt esitellään vähän rennompaa asua.

Perjantaina olin töissä vain puoli päivää, siitä syystä sitten päätin taas lähteä vähän rennommalla asusteella liikkelle. Tänä syksynähän on kovassa huudossa taas nämä raitapaidat. Niitä on tullut ostettua syksyn aikana parikin. Tämä paitis tarttui mun matkaani viikolla Malmin Novan puolelta Salonie -liikkeestä. Olin jo vähän aikaa kaivannut sinisävyistä ruutupaitaa ja sieltähän tämä löytyi.

Asu oli ehkä erilainen kuin mulla yleensä, työkaverikin sanoi, että joutui kahdesti katsomaan, että olenko se minä. Minähän kuitenkin olen enemmän hame-korkkari-ihminen, kuin reissunainen. Ehkä on aika välistä vähän relata pukeutumisen suhteen. Päädyin kuitenkin yhdistämään tähän rohkeasti mun Tallinnasta ostamani kirjavat korkkarit. Tänä vuonnahan on mahdollista yhdistää rohkeasti täysin erilaisia kuoseja toisiinsa. Näin mä päätin siis tehdäkin.

Tuula pisti mut taas nauramaan. 

Ja sitten irvistämään….

 

 
Kaulassa oli kaksi korua ensiksi helmikoristeinen lyhyt kaulakoru ja sitten askarteluystävän minulle lahjaksi tekemä lusikkakoru, se sopi tähän asuun.

Tässä vähän lähikuvaa näistä Tallinnasta ostamistani Vivian Vaun kengistä. 
Maiju
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Hyvin sopi sulle toi rennonpikin vaatetus 🙂 Mullakin on tollanen lusikkakoru, saman henkilön tekemä 😉 😉 Sain tosta kuvasta yhden kivan jutun, nimittäin ton korun nuo rinkulat. Kivan näköinen, mä taidan kans pitää korua noin.Thanks !!!!

 2. 6

  sanoo

  Ihana tuo lusikkakoru <3

  Kirjavat kengät sopii hienosti ruutupaidan kanssa ja nuo farkut ovat siihen kuin piste iin päälle =)

  • 7.1

   sanoo

   Kiitos Sari… Mulle sopii kyllä monet värit. Aika hyvin on opittu vuosien myötä nekin, jotka eivät sovi 😉

 3. 8

  sanoo

  Tosi kiva asu. Korut tuovat siihen naisellisuutta, samoin kuin nuo täydelliset kengät. Ja miten ihanat noi farkutkin ovat!

  • 8.1

   sanoo

   Kiitos Nonna. Mä olen kyllä onnellinen näistä farkuista. Kyllähän mä näitä etsinkin aika pitkään. Nyt olisi fakkuihin hakusessa valkoinen paitis, toivotaan, että sekin sieltä jostain vielä löytyy 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *