Relausta mökkiolosuhteissa

Eilen mulla oli kynsihuoltopäivä Tapiolassa. Kynsihuollon jälkeen suuntasimme Sammattiin mökille käymään ihan vaan päiväkäynnille katsomaan appivanhempia. Naureskeltiin, että tammikuussa näyttää mökkitiellä tältä, enpä muista, että koskaan olisi tuo näkymä tammikuussa ollut tällainen.


Kerrankin pääsi ottamaan asukuvat päiväsaikaan. Vaikka ilma olikin harmaa, niin jotenkin saatiin kuvat otettua. Rentona päivänä, rento asu.

Alennusmyynneistä ostin KappAhlista sinisävyisen kukkacollagepaidan, jonka yhdistin rennosti farkkuihin. Kaulaan piti laittaa tietenkin koru. Tällä kertaa yhdistin asuun marraskuussa ELMA-messujen Outlet puolelta ostamani perhoskaulakorun.

Tässä lähikuvaa kaulakorusta.

Tänään tarttui mukaani Punnitse ja Säästä kaupasta CocoVi:n Hamppuproteiinijauhe. Ajattelin kokeilla tätä smoothien sekaan.  Maistoin kerran FoodLab:ssa smoothieta, johon oli lisätty hamppujauhetta. Mielestäni se oli niin kivan makuinen, että päätin kokeilla.
 
Maiju

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Samaa mieltä Dahlian kanssa – paita on kaunis! Ja ihailen kyllä kykyäsi käyttää koruja myös vapaa-ajalla ja rentojen asujen kanssa!
  Oikein hyvää loppiaista, Maiju♥

  • 5.1

   sanoo

   Suosittelen. Antoi muuten ihan mielettömän ihanaa vaihtelua myös aamusmoothien joukossa. Mä nykyään juotan mun miehelleni myös salaa näitä superfoodeja 😉

  • 5.2

   sanoo

   =D Melkein kun minä lapsille: Kasvikset soseeksi keitossa ja sitten voi aina lapsesta riippuen vaihdellen kertoa, mitä keitossa on (ja jättää jokaisen kohdalla yäk-en syöt pois) 😉

  • 5.3

   sanoo

   Se on vähän… Kyllä mä kysyin yksi päivä, että oletko huomannut, että mä vähän "maustan", niin sanoi huomanneensa… Mutta kun maku on niin hyvä, niin eihän se haittaa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *