Relausta tarvitaan

Minut tuntevat kysyvät usein, että ”etkö sä koskaan pysähdy”? No pysähdyn mä joskus. Eilen oli taas sellainen pysäyttävä päivä. Lähdettiin ”isännän” kanssa päiväseltään käymään anopin ja appiukon mökillä, ihan sellainen pieni päiväreissu oli siis tiedossa. Siellä mäkin rauhoitun. Joskus on ihan kiva kuunnella hiljaisuuden ääniä ja nauttia hiljaisuudesta.

Rentoa oloa, vähän soutelua ja hiljaisuudesta nauttimista. Sitten illaksi taas kotiin.  
Nauroin kun katselin koneellani näitä kuvia. Lähetinköhän mä ”vahingossa” jotain piiloviestejä miehelleni, kun sormet ovat vahingossa muodostaneet sydämen. Kai sitä pitää aina jotenkin se toiselle vielä ilmoittaa näin monen yhdessäolovuoden jälkeenkin (30 vee).

 
Mikä ihana rauha ja hiljaisuus oli järvellä.

Tällaisista ihanista maisemista sai nauttia soutureissulla.

Tämä kuivunut koivuhan on se mitä yleensä kuvailen laiturilta käsin ja on monissa mun auringonlaskukuvissani ollut esillä. Kun siihen kävin nojailemassa niin tajusin, että kyllä se on oikeasti tosi laho. 

Jalassani on nämä mun ihanat sponsoroidut Nokian Finntrim  kumisaappaat.
Ne on niin ihanat mökkikäytössä ja sopivat myös kaupunkisaappaiksi.
Mökillä oli jo ihan selvää syksyn merkkejä nähtävissä. 
Soutelun jälkeen sitten vaan nautittiin rauhasta ja hiljaisuudesta.

Kyllä elämässä tarvitsee välillä olla näitä rauhan hetkiä. 
Koko ajan ei vaan voi olla menossa tuhatta ja sataa. 
Maiju
Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Microsoft-saappaat 😉 Huomasin saman tänään, kyllä nyt täytyy jo puhua syksystä, puiden lehdet ovat selvästi muuttaneet väriä ihan viime päivien aikana.

 2. 5

  sanoo

  Tänään on ensimmäistä kertaa tuntunut syksyltä. Päivällä kun tuuli oikein tuiversi pihakoivuja niin sekös sai keltaiset lehdet lentämään. Ihanaa että teillä on tuollainen rauhoittumispaikka jossa voi piipahtaa päiväseltään. Mukavaa uutta viikkoa!

  • 5.1

   sanoo

   On se kiva…matka on vain noin 80 kilometriä, joten se menee moottoritien ansiosta nopeasti. Kiva matka.

  • 8.1

   sanoo

   Me lähdettiin oikeastaan kokeilemaan yhtä uutta testissä olevaa nettiyhteyttä mökille, jotta tiedetään, että halutaanko me vaihtaa nettiliittymää ja "palikkaa". Kun meille luvattiin niin nopeat yhteydet sillä palikalla. Näytti pelittävän myös hyvin mökillä. Vahingossa sitä lähettelee miehelleen välillä noita signaaleja 😉

 3. 9

  sanoo

  Kauniita maisemia!
  Miten se rauhoittuminen onkin joskus niin kamalan vaikeaa? Ainakin minulle. Moni lataa akkuja esim juuri mökillä tai metsässä, mutta se ei ole itselle luonteva tapa.Liika hiljaisuus päinvastoin masentaa ja ehkä ahdistaakin minua. Minussa on kait jotain outoa… Minä rentoudun ja pysähdyn ehkä parhaiten kiinnostavan käsityön kanssa tai muuten touhutessani jotain. En vaan osaa enkä halua pysähtyä 🙂

  • 9.1

   sanoo

   Samaa vikaa mulla. Aina on tuhat ja sata lasissa. Jotenkin mua ei vaan yleensä ole luotu olemaan paikoillaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *