Rento Designin laukku

 Tänään lähdettiin ”isännän” kanssa kaupungille. Kerrankin hänelläkin oli vapaapäivä töistä eikä muutenkaan ollut pelejä, joten päästiin lähtemään yhdessä liikenteeseen. Mä olen päättänyt, että tulevana kesänä mä alan katselemaan tätä kotikaupunkiakin vähän toisin silmin. Pitää lähteä katsastamaan paikkoja, joissa ei ole ennen käynyt. Tänään lähdettiin juuri sillä asenteella kaupunkiin. Siitä, että missä käytiin kerron huomenna.

Ensimmäiset asukuvatkin tuli otettua baanalta, jossa en ole koskaan ennen käynyt. Pitänee joskus käydä kävelemässä tämä baana päästä päähän, ihan vaan yleissivistyksen vuoksi.

Tämän päivän asussa esittelemisen arvoista on tuo laukkuni. Kyseessä on Rento Designin laukku, jonka ostin Tampereen kädentaitomessuilta marraskuussa. Aiemmin en ole sitä käyttänyt, kun jotenkin musta tämä laukku on ehdottomasti kesälaukku. Laukku on tehty muotilehtien sivuista. Laukun sisäpuolikin on viimeistely hienosti ja sisällä on sivutaskukin kännykälle ja pienille esineille.  Ihana idea ja laukku on tehty huolellisesti. 

Tässä vielä laukku vähän selvemmin.
Tässä näkyy laukun toinen puoli, jossa on toisenlainen kuva.  

Pakko oli poseerata musiikkitalon takana olevan taideteoksen edessä. Visuaalisesti upeasti toteutettu maalaus.

Tässä vielä seinä kokonaisuudessaan.

Hyvää viikonloppua kaikille. Tänään on urheiluvapaapäivä. Huomenna onkin sitten vähän haastetta sillä saralla. Menen työkaverin kanssa tekemään jotain, mitä en ole tehnyt aikoihin. Katsotaan, jos kerron siitäkin myöhemmin… Jos mä selviän siitä hengissä.
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kiva tuo laukku 🙂 Oletkohan menossa – ratsastamaan ? Arvaan ma , siksi, kun siitä on pitkä aika ja töllössä juur näytetään heppoja 😀

  • 1.1

   sanoo

   Ja nyt vasta huomain, että tuo Rento Design on Kaapelitehtaalla kierrätystapahtumassa… Huomenna siis täytyy mennä sinne ensiksi aamutuimaan….
   En ole menossa ratsastamaan… mä en ole muuten koskaan ratsastanut, muuta kuin karusellissä 😉

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos Anneli… Niinhän mulla vähän on… Se on mun tavaramerkkini…. Juuri naapurin rouvakin tänään samasta asiasta mainitsi 😉

  • 3.1

   sanoo

   No ei tällä kunnolla… Ja tänään taitaa olla tuo HRC tapahtuma Helsingissä… Kiva kun aloitte arvailemaan… Jotain paljon pienempää, mutta isoa mulle… Vähän liittyy intervallityyppiseen harjoitteluun ja ihan luontoon mennään "harjoittelemaan" tämän työkaverin kanssa 😉

  • 4.1

   sanoo

   Niin mustakin… Vieläkin mua harmittaa, kun toista laukkua mä "kuolasin" silloin messuilla enkä ostanut. No siinä oli hihnat väärän väriset… mutta sen laukun värimaailma oli kuin pala taivasta 😉

 2. 5

  sanoo

  Ihana laukku – ja kiva idea! Tiedätkös, että minä, joka käytän vain yksivärisiä, tylsiä laukkuja, olen löytänyt itseni pariinkin kertaan hiplaamasta Desiqualin laukkuja Alexissa – ja arvaapas, mistä on hinku niihin tullut?
  Aurinkoista sunnuntaita sinne♥

  • 5.1

   sanoo

   Hi hii. Naurattaa. Muklacin monta kaveria, johon olen istuttanut Desigual laukkukuumeen. Yksi haveri oli ostanut samanlaisen laukun kuin mulla ja kun oltiin yhdessä liikenteessä, niin mulla oli koko ajan sellainen tunne, että kaverilla oli mun laukku.

 3. 7

  sanoo

  Erinomainen tuo kotikaupunkiinsa tutustuminen uusin silmin. Ehkä tännä on kesää aika toteuttaa 🙂

  Laukku on herkullisen näköinen. Osasinkohan minäkin pitää värikästä laukkua… tai jotain muutakin kuviota kun raitaa 😀

  • 7.1

   sanoo

   Kävin hankkimassa tänään pari rento design laukkua kierrätystehdas tapahtumasta. Joten perästä taas kuuluu 😉

 4. 8

  sanoo

  Meillä on myös suunnitteilla muutamia kohteita, joissa ei olla käyty. On välillä hauska heittäytyä turistimoodiin myös "kotikulmilla". En ole esim. käynyt vielä Baanalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *