Rentoilua mökkilaiturilla

 • Kun kerron ihmiselle, että vietän mökkilomaa, niin monet on varmaan, että jes nyt se nainen pysyy paikoillaan.

Kerroin juuri kavereille, että ostin miehelle ilmasohvan synttärilahjaksi. Tilasin sen nettikaupan kautta. Rakkaalla lapsella on monta nimeä eli ilmasohva, Fatboy tai Lamzac niillä ainakin tuote löytyy googlettamalla. Ostin sen siksi, että minusta oli ihana ajatus, että sen täyttää ja vie laiturille. Sitten vain  makaa hiljaa ja kuuntelee hiljaisuutta.

lamzac fatboy - 1Kerroin myös sen kavereille, että paras lahja on sellainen, mistä hyötyy itsekin. Ajattelin meinaan hyötyä tästä.Kovasti on nyt herännyt keskustelua siitä, että annanko miehen löhötä ollenkaan ilmasohvalla? Kyllä annan ja hän on osannut rentoutua sohvan päällä todistettavasti ja äänekkäästi. Sorit vaan mökkinaapureille.

lamzac fatboy - 1 (4)Välillä siis minäkin osaan ottaa sen hetkeni. Suljen silmäni ja kuuntelen luonnon ääniä mökkilaiturilla tai katselen pilviä ja niiden liikehdintää.

lamzac fatboy - 1 (3)
lamzac fatboy - 1 (1)

Yksi joka iltainen rutiini mökillä on auringonlaskun ihaileminen  laiturilla. Arjen pieniä ja ihania asioita. Maisema on kuin vaihtuva taidenäyttely. Joka kerta tuo maisema on erilainen. Eilen illalla maisema näytti tältä.

Iloa kaikille elokuun päiviin. Nautitaan luonnosta ja sen kauneudesta sekä otetaan oma hetkemme tavalla tai toisella. Minä otan ne hetkeni näin.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Aivan täydellinen lahja. Mielestäni tuo laituri on juuri oikea paikka tuolle löhöilylle.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa <3

 2. 2

  sanoo

  Mä bongailen taivasta joka päivä ja ihmettelen sen erilaatuista aina. Nytin tuolla on aiva ihana pilvi. Mun halpis kamera ei vaan kuvaa sitä, mutta ihailla voi aina.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  • 3.1

   sanoo

   Mietinkin, että olisinkohan mä jopa jo nähnyt jonkun koittavan tätä vedessä. En ehkä itse uskaltaisi kokeilla 😉

 3. 4

  sanoo

  Oi miten ihanaa! <3 En ollutkaan itse kuullut ikinä termiä ilmasohva! Vielä kun ei olisi hyttysiä kiusana.

  • 4.1

   sanoo

   Minäkin sen bongasin vasta toista viikkoa sitten ja meni heti tilaukseen. Tiesin sen nähdessäni, että tuo on sellainen mitä tarvitaan.

 4. 5

  sanoo

  Ihana lahja ”miehelle” 😀 Ei kun oikeasti, paras lahja on se, mistä kaikki hyötyvät! Mäkin haluan tollasen meidän landelle. Pitää tutustua, jos vaikka ens kesäksi. Voi kyllä olla, että tohon on tunkua, sen verran ihanalta näyttää.

  • 5.1

   sanoo

   Paras lahja on sellaine, että siitä hyötyy kaikki. Aina siitä varmasti riittää jaettavaksi. Jonotussysteemillä 😉

  • 6.1

   sanoo

   Täydellinen sävy. Ihan kiusallanikin otin vähän tällaisen nätimmän värin. Onneksi mies kuitenkin suostui myös lepäilemään väristä huolimatta.

 5. 7

  sanoo

  Ihan paras lahja ja mäkin tarvisin tollaisen pötköttelyvälineen! Mutta on teillä kyllä ongelma, kun noita on vaan yksi, pyydä miestä ostamaan sulle sitten lahjaksi samanmoinen, niin hih hänkin voi hyötyä lahjasta. Ei vaiskaan, sopu sija antaa ja ties vaikka mahtuisitte molemmat tuohon. Näytät todella kauniilta, ihania onnellisia kuvia <3

  • 7.1

   sanoo

   No todellakin kun on vain yksi. Sanoin, että pitää varmaan hankkia toinen ja voidaan sitten vieretysten yhdessä pötkötellä ja katsella taivasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *