Rohkeasti keltaista ja punaista

 Mulle usein sanotaan, että on ihailtavaa, kun joku uskaltaa pukeutua väreihin. Värit on ne, joista mä ammennan kaiken energiani. Keltainen väri on se, mistä saa positiivista energiaa. Kun pukeutuu keltaiseen, niin voin luvata, että aika monta ihmistä sanoo päivän mittaan jotain tästä värivalinnasta. Jos haluaa keltaisen värin kanssa leikitellä, niin sitten voi tehdä sen myös rohkeasti. Kun keltaiseen lisää punaista, niin sitten ollaan jo tosi rohkeita

Viime viikonloppuna päädyin tällaiseen rohkeaan värivalintaan. Keltaista oli puserossa ja tossuissa. Punaista oli tuubihuivissa ja anorakissa. Kyllähän nämä värit piristivät varmasti itseni lisäksi myös kanssaihmisiä.

Kun ei ollut kuvaajaa kotona, niin jouduin sitten tyytymään selfiekeppiin.
Pitäisi saada kamera, jossa olisi tämä itselaukaisumahdollisuus. 
Mun Olympus ei ikävä kyllä tähän suostu. No onneksi on hyvä puhelin
ja selfiekeppi ne oli tämän päivän pelastukseni. 

Keltaiset tossut oli viime kevään löytö alelaarista. Nämä on ihanat päivän piristäjät. 

Olipa kiva löytää vaatekaapistani tämä punainen anorakki. Sopii hyvin 
tähän vuodenaikaa ja on juuri oikean punainen. 

Tänä viikonloppuna on vietettyä Indiedaysin juhlia ja levätty hotellissa.
Niistä sitten lähemmin, kun saa laukut purettua ja siskon synttärit vietettyä.
Maiju

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Voi vitsi, että näyttää mageelle tuo yhdistelmä! Mulla on ne yhdet keltaiset bootsit ja aina tulee yhdistettyä vaan tylsästi mustaan kuten monet muutkin kirkkaat värit.

  Onko sulla kamerassa sellaista irtosalaman paikkaa? Mä ostin jostain kiinakaupasta siihen kaukolaukaisinhässäkän. Mullahan on kamerassa se sisäänrakennettu laukaisin, mutta toimii epävarmasti esim. auringonpaisteessa. Tai sitten kamera, jossa on wifi. Mä just tajusin, että pystyn myös pokkarilla käyttämään kameraa kaukolaukaisimena wifin ansiosta (joo, vuoden olen lähettänyt kamerasta kuvia puhelimeen ja nyt vasta huomasin kohdan "remote control" :))

  • 4.1

   sanoo

   Piristystä haen näiden värien avulla. Tällä elämäntyylillä pitää tietää mistä sen kaiken energian nappaa.

 2. 5

  sanoo

  Sulle sopii tosi hyvin kaikki kirkkaat värit! Voimakkaan keltainen on kaunis mutta melko harvinainen väri katukuvassa, ainakin pohjoisessa. Makea kaulakoru!

  • 6.1

   sanoo

   Olen saanut ainakin blogini lukijoilta palautetta, että olen rohkaissut heitä käyttämään värejä. Se on aina paras palaute.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *