Romanttiset puutarhahanskat

Voiko romanttiikkaa löytyä myös puutarhahanskoista? No voi. Millä konstilla? No lisäämäällä niihin kauniit ruusukuviot. Nämä puutarhahanskat herätti mun mielenkiintoni heti. Syystä, että a) oikea väriyhdistelmä ja b) mähän rakastan kukkakuoseja.

Kun olin keskiviikkona Showroomissa, jossa esiteltiin urheiluvälinetuotteita, niin siellä oli myös suojakäsineitä valmistava Tegera.

Sain kokeiltavaksi tällaiset ihanat Tegeran yleiskäsineet. Ne ovatkin niin ajankohtainen aihe, kun on noi puutarhahommat niin ajankohtaisia tuon uuden terassin myötä. Mikäs nyt onkaan näin kivoilla hanskoilla käydä pihan istutusten kimppuun. Kun on kauniit hanskat, niin hommahan on taas jo melkein puoliksi tehty.

Kun omat kukat eivät ole vielä istutettu, niin tässä vähän kuva anopin kukista. Orvokit on mun lempikukkia, joten usein tulee kuvattua niitä enimmäkseen.
Maiju
 

Kommentit
  1. 3

    sanoo

    Mä löysin tuon orvokkikuvien sävyisen kirjavan sifonkipaidan, vaatemyyjä tuo huomenna tonne kylän tapahtumaan mun kokoisen,joten saapi nähdä sopiiko. Ainakin väriä on.

  2. 4

    sanoo

    Ihanat hanskat! Samoilla linjoilla Marjan kanssa, ettei noita voi kyllä multaan upottaa. Tänään täällä saatiin melkein kaikki kukat jo istutettua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *