Rouva papukaija värikkäässä asussa

Kesäkuussa kävimme Hangossa ja sieltä tarttui mukaani tämä värikäs hame. Olin tämän hameen bongannut ensiksi AnneAulikin sivulta ja ihastuin hameen värikkyyteen. Tästä tulee vähän papukaijamainen olo, mutta ei haittaa, koska olen muutenkin melkein kuin papukaija. Tänään personal trainerkin sanoi mulle aamutreeneissä, kun juoksutti mua kuntosalin portaissa painoliivi päällä, että ”jaksaa, jaksaa…. vauhtia, vauhtia…suu käy koko ajan”…. No kävihän se mun suu, kun mä joka askelmalla taisin käyttää jotain voimasanoja, että jaksoin hänen höykytystään. Joten sellainen papukaija mä olen.

Kevensin värikkyyttä mustan puseron avulla. Kokeilin värikkäitäkin puseroita, mutta kyllä siinä olisi tullut varmaan vähän yliannostusta kanssaihmisille. Joten vähempi on enempi. Kaulaan kuitenkin laitoin vähän reippaasti väriä, jotka otin hameen sävyistä.


Enhän mä hihaton pusero päällä ole koskaan töissä, vaan sipaisin taas päälleni tämän mustan pellavahuivin, joka sopii aina asuun kuin asuun.
Työkaverini Anu oli taas kameran toisella puolella. Mitäköhän ensi viikolla tulee kun Tuula tulee takaisin…tappeleekohan ”tytöt”, että kuka saa kuvata… Pitää varmaan alkaa jakamaan niille kuvausvuoroja.
Ostin tänään muuten uuden kameran. Tuskin maltan odottaa. 
Tällaista tänään.
Maiju 

Kommentit
 1. 3

  Tarja M sanoo

  Sopii oikein hyvin sinulle! Otsikoksi olisi sopinut myös Viidakon tähtönen värikkäässä asussa 🙂

 2. 5

  sanoo

  Hauska nähdä tuo hame sinunkin päälläsi 😉 Ahkerassa käytössä on ollut minullakin , toimii monenväristen yläosien kanssa ja on mukava päällä!

 3. 9

  sanoo

  Kuvissasi on aina kiva tunnelma, mutta jostain kumman syystä näistä tuli vielä erityisen hyvä fiilis. En osaa sanoa miksi. Kiitos kivan fiiliksen aikaansaamisesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *