Ruusuja, ruusuja

Viime viikolla oli eräänä päivänä ruusut mielessä. Nämä sukkikset hankin myös Bestsockdrawerista niin kuin edellisen postaukseni papukaijasukkikset. Mä rakastan ruusuja ja pinkkiä, niin siksi sitten ei ollut edes vaikeuksia valita näitä sukkiksia ostoskoriin. Näiden sukkiksien kanssa vaan pitää varoa ylilyöntejä eli kun sukkikset ovat niin näyttävät täytyy yläosan olla aika yksinkertainen. Parhaimmillaan asu olisi ollut, jos olisin aamulla töihin lähdön aikaan löytänyt kaapistani samaa sävyä olevan puseron. Ei vaan löytynyt, joten täytyi laittaa musta ja toistaa värisävyä sitten kaulakoruilla. Joskus mietin, että miksi ne aamun asusteet pitää kaivaa vasta aamulla, miksi ei jo valmiiksi illalla. On aamuja, jolloin nousen jo 4.45, kun menen kuntosalin kautta töihin. Silloin tekee tiukkaa alkaa katsomaan vaatteita päälleen.

Jonkinlainen pakkomielle mulla on näiden värien ja yhdistelmisten kanssa, ihan mikä tahansa ei kelpaa.

Yritin aamulla etsiä mustaa hametta, ei millään löytynyt, ei sitten ensimmäistäkään. Omistan niitä kuitenkin useamman. No hätäpäissäni sitten vähän harmahtava. Kuvanoton jälkeen totuus paljastui, hamehan on aivan ryppynen (ja mä inhoan silittämistä).  Kaulakorut on työkaverini tekemät.

Lähikuvaa näistä ihanista sukkahousuista. 

No pakkohan se oli vielä vaihtaa hametta. Kun hame meni vaihtoo, niin lisäsin puseron päälle vielä ponchon. Pienillä asioilla siis muuttui asun ilme.

Tällainen asu tällä kertaa.
Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mulla on onneksi sellainen työ ettei ihan kamalasti tarvitse miettiä mitä päälleen laittaa. Kunhan on siistiä. Housuissa teen töitä, mutta sitten kun työpäivä on loppu, lentää farkut nurkkaan ja hame kaivetaan kaapista. Tykkään käyttää hameita, ehkä sitten kesemmällä kun työnkuva muuttuu…

  • 1.1

   sanoo

   Itsekin olen toimistossa töissä, periaatteessa ei olisi väliä, vaikka olisin farkut jalassa, mutta rakastan hameita ja paksuja sukkahousuja yli kaiken. Siksi sitten töissä käytän niitä tosi paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *