SaagaDesign kaupunkiSirkus Taiteiden yössä


Pakko on vaan esitellä teille nyt PALJON kuvia. Mä olin niin haltioitunut tästä SaagaDesignin kaupunkiSirkuksesta, jonka sain kokea Taiteiden yön alkavassa illassa.  Olin jo viikkoja sitten huomannut, että mun lemppari vaatemerkkini eli ihana SaagaDesign on Taiteiden yössä esiintymässä. Jännittynein mielin seurasin heidän facebook-sivustollaan, että miten he tähän valmistautuivat. Tiesin, että jotain mahtavaa on tulossa, mutta en tiennyt, että kuinka mahtavaa.

Itselläni on useita Saagadesingin vaatteita. Siitä on jo liki kolme vuotta kun tutustuin Wanhan sataman messuilla Noora Steenvoordeniin ja sitä myötä ihastuin heidän upeisiin vaatteisiin. Nyt varmaan kuvat saavat kertoa enemmän kuin tuhat sanaa. Mä olen itse aika sanaton näiden edessä.

Mielestäni he ovat nyt kyllä tällä ansainneet kaikki mun kehut ja saavat kyllä nauttia koko postauksen edestä mun fanituksestani. Noora sä ja sun tiimis ootte kunkkuja.

 

Ihana SaagaDesignin ”äiti” Noora Steenvoorden oikealla.

Tämä oli koko show:n keskipiste, NIIN upea.
    

Mä en saanut silmiäni irti tästä nuoresta neidosta. Niin upea asu, niin upeat meikit, niin upeasti kannettu kokonaisuus. UPEA, täydellinen kokonaisuus.

  
SaagaDesign pukee kaikenikäisiä naisia. 

Soveltuu myös morsiaimelle, joka haluaa erottua.

Tämän keltaisen rouvan olen nähnyt kaupungilla ennenkin, hänet oli ”pakko” kuvata.

Tämä ei ollut maksettu mainos, mä vaan satun fanittamaan ja rakastamaan SaagaDesignin vaatteita ja teen tämän postauksen rakkaudesta SaagaDesigniin ja kunnioituksesta Nooraan. 
Maiju
Kommentit
 1. 4

  Anonyymi sanoo

  Kauniin naisellisia asuja ja niin tätä päivää. Suomalaisia. Pellavaa. Ihania!

  • 4.1

   sanoo

   Mikä parasta, sopii kyllä niin kaikenikäisille, kokoisille ja juuri suomalaisille naisille yleensäkin.

 2. 5

  Anonyymi sanoo

  Kiitos kuvasarjasta. Asut esittäjineen olivat onnistuneita. Kerrankin vaatteet olivat esillä erikokoisten ja ikäisten ihmisten päällä. Myös näytös, joka oli vain tarpeeksi näytös, oli nappiin.
  Kaunein hääpuku jonka olen eläessäni nähnyt.

  • 5.1

   sanoo

   Samaa mieltä olen. Jos nyt menisin naimisiin, niin en edes miettisi, että kenen valmistajan hääpuvun valitsisin 😉

  • 8.1

   sanoo

   Tule loppuvuodesta Tampereen kädentaitomessuille, siellä he ovat ainakin livenä. Nämä voisi olla myös sulle sopivaa värienergiaa.

 3. 10

  sanoo

  Ihania kaikki! Itse fanitan myös kyseistä vaatemerkkiä ja yhden leijamekon omistankin. Harmi etten aikaisen työvuoroni vuoksi voinut osallistua taiteiden yöhön.
  Mukavaa viikonloppua!

  • 11.1

   sanoo

   Niinpä… täällä juuri mietin, että millaisenkohan mä seuraavaksi haluan. Varmaan lokakuun messuille tahtoo jonkun uuden 😉

 4. 16

  sanoo

  Suomalaista, pellavaa ja kaunista. Mitäpä sitä enempää voivi vaatteelta toivoa. Sagat ovat ihania. Omasta kaapistani löytyy pari kappaletta ja lisää mahtuisi 😉 Kiitos ihanan tunnelmallisista kuvista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *