Saappaat, jotka huomataan

Kävin tänään Helsingin messukeskuksessa ystäväni Tarjan kanssa. Siellä oli useat messut yhdellä kertaa. Ensiksi suuntasimme Outlet-puolelle, vaikka kädentaitomessujen puolellakin tietysti myös tuli käytyä. Mulla on ollut hakusessa jo jonkin aikaa punaiset tai keltaiset saappaat. Olen jo useita saappaita kokeillut eri tilanteissa, mutta jostain syystä en ollut vielä saanut niitä ostetuksi. Nyt voin sanoa, että onneksi en ole hötkyillyt, sillä nyt löysin ne oikeat.

Törmäsin Pleasuren osastolle ja siellä ne saappaat mua odottivat.  Huomennahan vielä on messut ja näitä saappaita voi käydä katsomassa ja kokeilemassa C-osastolla.

Tarja nappasi pari kuvaa musta, kun mä en osaa katsoa enää peilistä mitään, kaikki pitää tarkistaa ensiksi kameran kautta. Punainen väri on nyt jotenkin jäänyt päälle, mutta kun se vaan on niin hyvä väri, niin päädyin sitten ostamaan nämä saappaat.

Kyllähän näillä kehtaa tepastella työmatkat sateisina päivinä. 
Piristystä sateiseen päivään saa varmasti näillä saappailla ja varmasti on myös sellaiset, mitkä huomataan. Leikkisästi aina sanon, että tässä iässä ei saa huomiota enää naamallaan, vaan se pitää sitten ottaa jollain muulla.

Heillä oli muitakin ihania saappaita, tässä kevään uutuussaappaita. 

Kotiin päästyäni piti vielä otatuttaa pari kuvaa paremmassa valossa. 

On ne vaan niin upeat, että tässä melkein alkaa jo toivomaan sateitakin.

Jotain muutakin pientä tuli ostettua, ehkä niistä sitten toisella kertaa. Hyvää viikonloppua kaikille.
Maiju
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Jee Heini… jo useamman kerran olen vieraillut meidän takapihalla… Katsotaan jos tänä kesänä tekisin asian eteen muutakin…. Ja jee nätit punaiset saappaat 😉

 1. 2

  Tarja M sanoo

  Kiitos seurasta!!! Oli ihanan piristävä messupäivä! Mua jäi kyllä vähän vaivaamaan se yks pieni ruusulaukku, jota katsoin mutta jätin sinne…ei kyllä oikein huvittais maksaa sisäänpääsyä ja käydä hakemassa sitä…no katotaan…Mutta kiva päivä oli ja tuli tehtyä kivoja löytöjäkin!

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos seurastasi ja kärsivällisyydestäsi… Mä olen haastava kaveri, kun on niin paljon noita tuttuja ;)))
   Voi, että… olisit ottanut…Sen olen oppinut, että aina pitää kaikki ostaa heti, jotta ei kiusaisi 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *