Saatenkaaret kynsissä

Kun aloitin lomani, niin tein sen kynsihuollon kautta. Mulla oli taas selkeä ajatus kynsille, kun menin Janan luokse. Mulla oli selkeä ajatus, että haluan kynsiini pastellin sävyjä, jokaiseen kynteen eri värit.

Välillähän voi käydä niin, että menen kynsihuoltoon oman idean kanssa ja tulen ulos Janan idean kanssa. Koskaan ei siis tiedä, että miten käy. Näin taisi käydä tälläkin kertaa. Tätä me aina Janan kanssa nauretaan. Tilanne kuitenkin aika tasan.

Nyt ajattelin, että voisin haluta kirjamme kuvauksiin kynnet, jotka näkyvät hyvin. Jana taasen ajatteli, että kynsien pitäisi juuri samasta syystä olla vähän hillitymmät.

Kuinkas sitten taas kävikään?

Tässähän me naiset vielä ollaan alkutekijöissä. 
Kehun aina Janaa ja Janan taitoja, enkä suotta. Jana on voittanut paljon 
kansainvälisiäkin kynsikilppailuja. Tässä vain osa hänen ansioistaan. 

 
Kynnet on kuin pienet sateenkaaret.
Kynnet tehty  yhteistyössä Beauty Artist Studion kanssa. 
Kynnet tehnyt Jana Banar.
Maiju
Kommentit
 1. 12

  sanoo

  Herranen aika – minulla on katkenneet rempassa /pihatöissä. On hauska katsella toisten kauniita ja laitettuja kynsiä – minulla ei toimi. Arvaa vaan muistanko laittaa edes suojakäsineitä kun lähden pihalle tonkimaan – no en – juuri koskaan. Saa syyttää itseään. Mukavaa lomaa sinulle.

  • 12.1

   sanoo

   Kun tein ensimmäistä kirjaani, jossa kynnet oli kuvissa esillä, niin oli vana pakko alkaa laittamaan kynsiään… siitä se sitten lähti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *