Sähköä ilmassa

Taisi taas olla yksi ”huono vaatepäivä” tämäkin kuluneelta viikolta. Minähän paljastin viikolla tuon mun pelastukseni, että mitä sitten kun ei jaksa miettiä pukeutumistaan. Silloinhan piti ottaa pelastukseksi sieltä vaatekaapistaan se huivi piristämään asua.

Ostin pari viikkoa sitten näitä ”pelastushuiveja” useitakin. Lindexiin oli tullut kivoja ja edullisia huiveja. Tämä tarttui mukaan sieltä. Sähkön sininen on väri joka on ehdottomasti mun värejäni ja sopii mulle.

Kun mä yleensä valitsen sen huulipunan niin tarkkaan asuun sopivaksi. 
Tähän huiviin ehdottomasti sopi hyvin Riimin maahantuojalta testiin saamani ihanan Essentialin Rouge Cachemire sävy 40.  Huulipunat löytyvät tuolta Kauneutta Sinulle nettikaupasta. 
Ihana kesään sopiva punainen sävy. 
Maiju
Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Pitäisiköhän minunkin vihdoinkin opetella noita huiveja käyttämään? Tuokin sininen tekee tuosta mustasta asusta jotain ihan muuta. Ja huulipunan sävy näyttää kauniilta!

  • 3.1

   sanoo

   Nyt vaan kaivelet vähän huiveja esiin. Mieti nyt kuinka helppoa asustamista. Tylsä vaate + huivi = käyttökelpoinen ja värikäs asu.

 2. 4

  sanoo

  Sopii hienosti!
  En muista oletko joskus tehnyt postauksen, jossa on erivärisiä huiveja mustan asun kanssa. Olisi kiva vertailla miten eri värit toimivat 🙂

 3. 5

  sanoo

  Kyllä sä vaan olet niin ihana pirteä näissä kuvissa. Sininen on kaunis väri ja sopii sulle hyvin.

  Hyvää alkanutta viikkoa 🙂

  • 6.1

   sanoo

   Välistä voin yllättää olemalla hillitty, mutta aina en lupaa tehdä sitä. Persoonaani kuuluu värit ja niiden käyttö. Edes ikä ei rajoita niiden käyttöä.

  • 6.2

   sanoo

   Jäin miettimään tuota anonyymin sinänsä kaunista toteamusta, mutta miten niin *ikäisellesi*. Itse en ymmärrä mitä ikä vaikuttaa pukeutumiseen. Minusta siihen vaikuttaa tilaisuus (työ, juhla, vapaa-aika), asianomaisen tyyli ja mieltymys ja tottakai kropan malli (pituus ja leveys). Mutta että ikä??? Niitä on tässä vuosien varrella tullut muitakin asioita, jotka sopivat tai eivät sovi ikäiselleni (minähän olin jo rippikoulussa kun sinä Maiju synnyit) Melko huomaamattomasti ja kiihtymättä niitä ohitan, mutta joskus tekisi mieli pitää puhuttelu.Oikeesti minua ei ikä estä pukeutumasta just niin kuin haluan, tai istumasta jalkakäytävän reunalle syömään jäätelöä tai hyppäämästä vesilätäkköön jos siltä tuntuu. Ja tiedän, että sinä teet samoin jos siltä tuntuu 🙂 Kättä päälle ettei ikinä luovuta jostain itselle mieluisasta sen vuoksi, että on jonkun määrätyn ikäinen. Ainoat asia jotka johtavat luopumiseen jostain ovat terveydellisiä.

  • 6.3

   sanoo

   Sitähän ei aina tiedä, että mitä toteamukset tarkoittaa. Tästä aiheestahan me ollaan jokunen kerta keskusteltukin blogissani, että onko K-50 vaatteita ja jos on, niin missä? Mehän ei Arja sellaisia olla nähty ja vaikka nähtäis, nin silti ostettaisiin. Tärkeintähän on se, että pukeutuu niin kuin itse haluaa ja ei anna kenenkään vaikuttaa siihen mitenkään. 😉
   Sä olet Arja NIIN ihana ja mä teen juuri samoja asioita kuin sinä. Sä olet mun IDOLI ja ihaile sua ja sun nuorekkuutasi. Korkokengissä kävellään niin kauan kuin pystytään 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *