Salamarakastuminen – uusi tehosekoitin

Mä olen ihan rakastunut. Minähän pyöräyttelen smootheita ihan urakallla ja laite joutuu mun kanssani todella kovalle kulutukselle. Siitä syystä varmaankin mun puolitoista vuotta käytössäni ollut tehosekoitin sanoi mun kanssani sopimuksen irti. Olin kolme viikkoa ilman ja yritin tulla toimeen tavallisen sauvasekoittimen avulla. Eihän siitä sitten lopulta mitään tullut.

Lopulta mä tein gallupin mun facebook-asiantuntijoilleni eli ystäville. Facebook-kaverit on muuten yleensä aika viisaita, ainakin mun kaverit. Siellä sitten otin vastaan suosituksia ja yritin sieltä sitten kaivaa parhaimmat vinkit ja verrata niitä mun omiin toiveisiini.

Olin jo itsekin miettinyt Wilfan laitetta. Sitten gallupin jälkeen tämä vahvistui, että se on se mulle oikea laite. En tyytynyt halvimpaan malliin, vaan ostin lopulta FB-1200S mallin. Miksi päädyin tähän malliin oli se, että halusin mahdollisimman kevyen (tämän laitteen kannu on kovamuovia) ja tässä Raw Fuel tehosekoittimessa on erittäin suorituskykyinen moottori, joka jaksaa pyöriä taukoamatta jopa 10 minuutin ajan. Nuo kaksi asiaa oli ne, jotka lopulta ratkaisi mun valintani. Tämän tehosekoittien hinta oli 229 euroa ja uskon, että tämä oli hintansa väärtti. 

Tämä oli siis yksi tärkeimpiä asioita, mun valinnassani. 
Eilen päätin kaivaa tehosekoittimen laatikosta ja testata, että mihin tämän kanssa pystyy. 

Voi kuinka ihanan samenttinen oli laitteen äänikin. 
Mietin, että voiko laite oikeasti käydä näin samettisen hiljaisesti
ja silti pyöräyttää tasaisesti mun aineet sekaisin. 
Kyllä, olin haltioitunut. 

Tällainen ihana annos siis syntyi. Vähän mulle ja vähän miehelle.
Vähän meille molemmille. 
Iltapalaa, välipalaa ja ehkä myös aamupalaa. 
Kun olin jo niin onnellinen tästä ihanuudesta,
niin seuraava ihana yllätys oli kaupassa, kun näin Oloblogit lehden.
Siellähän komeili viimeisellä aukeamalla nosto meidän tulevasta
kirjastamme. Superssmoothiet – mangosta mustikkaan.
Kirjamme lähti eilen painoon, joten parin viikon päästä
pitäisi saada lämpimäisiä painosta ulos. 

Vihersmoothie: 
Lehtikaalia (2 ruotia)
Avokadoa (½)
Pinaattia (2 dl)
Mangoa (1 dl)
Päärynää (1 kpl)
Taatelia (4 kpl)
Appelsiini-porkkanamehua (4 dl)
Tässä on mun vihersmoothien aineet, kun joku tätä kuitenkin taas kyselee.
Energiaa just sun päivääsi. 
Maiju

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Minulla kesti blenderi aina vajaa 6 kk…palautin aina takas kauppaan ja lopulta tahdoin rahani takas ja ostin ton Wilfan ja lasikannulla halusin. Tyytyväinen olen ja surautellut jo kohta 2 vuotta ongelmitta!

 2. 4

  sanoo

  Oooh, mulla on ollut jo jonkin aikaa uusi blenderi haaveena, vanha kun on… noh, surkea! Teen sekä smoothieita että kaikenlaisia raakajuttuja, joten blenderiltä vaaditaan paljon. Just tuota samaa mallia oon miettinyt, koska se ilmeisesti on ihan pätevä vehje ja huomattavasti edullisempi kuin muut vastaavat laitteet… Kiva kulla siis kokemuksia tästä. 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Mä ihastuin. Ensi käynnistyksellä. Mietin, että voiko näin hijaista käyntiääntä edes olla. Kun tekee raakakakkujakin, niin varmasti tämä olisi siihen se paras valinta.

 3. 5

  sanoo

  Tehosekoittimesta haaveilen minäkin. Kitchen Aidin valkea on haaveeni. Oletko kuullut siitä arvioita? Sauvasekoitinkin vetelee viimeisiään. Kovalla käytöllä kestävät aikansa. Herkullinen resepti, jota täytyy testata. Ensi täytyy vaan saada se uusi sekoitin rikkoutuneen tilalle. Hyvä syy siis ostaa se. Eiks vaan! Saisikohan sen blogiyhteistyönä… Haa, sehän vasta loistoidea. 🙂 Tuija

  • 5.1

   sanoo

   Mä en jostain syystä halua näitä laitteita blogiyhteysityönä. Enemmän olen alkanut miettimään sitä, että mielummin kaupallinen eli rahallinen yhteistyö, koska siinä maksetaan työstä. Laiteyhteistyössä sä olisit ikään kuin yhden parin sadan tuotteen takia naimisissa laitteen kanssa aina kun siitä kirjoittaisit. Parempi itse vaan ostaa laite ja kirjoittaa silloin mitä lystää ja milloin lystää.

  • 5.2

   sanoo

   Hyvä näkökulma! Vitsihän tuo lähinnä oli. Olen aloitteleva bloggaaja ja mainostus ei ole päätavoite vaan hyvän mielen luominen ja kirjoittamisesta nauttiminen. Torstai-illan iloja! Tuija

  • 5.3

   sanoo

   Nimenomaan. Samoilla linjoilla minäkin, mainostus ei saa olla päätavoite 😉 Parasta on se, että puhuu asioista, joiden takana seisoo 😉

  • 6.1

   sanoo

   Wilfa on monien alan ihmisten suosiossa. Sieltä mäkin ne kaikki kehut nappasin ja päätin sijoittaa tähän laitteeseen.

 4. 8

  sanoo

  Me ostettiin lasten kanssa toissa isänpäivänä puolisolle lahjaksi uuden blenderin tai siis ensimmäisen sellaisen. Ostaessa ajattelin että saa nähdä tuleeko sille ikinä käyttöä vai jääkö pölyttyyn pöydälle. No paljon se on surissu vaan on siinä aika kauhia möly.

  • 8.1

   sanoo

   Useat laitteet pitävät kovaa ääntä. Itselleni tämän laittee pehmeä ääni oli ihana yllätys.

 5. 10

  sanoo

  Oih, tuo resepti tuli just niin tarpeeseen. Tämä rouva vasta harjoittelee uuden karvalakkiversion kanssa elämistä, mutta olen niin niin hurahtanut smoothiehin ja tuorepuuroihin. Ihan mahtavia! Uutukaista painosta odotetaan täällä jo :).

  • 10.1

   sanoo

   Vinkiksi taateleista annan, että osta niitä, mitä myydään "pahvilaatikoissa" hedelmäosastolla. Eli on ikään kuin tuoreita. Kivet vain pois ja ne on niin parhaita taateleita.

 6. 11

  sanoo

  Mä ostin jonkun aikaa sitten sen OBH Nordican mööpelin mihin tulee suoraan se smoothiepullo kiinni. Ihan älyttömän kätevä ja sillä onkin tullut tehtyä aika paljon smuutieita 🙂

  • 11.1

   sanoo

   Mulla oli joskus muutama vuosi sitten kun tein vähemmän OBH Nordican tuollainen misteri. Se on ihan ok, jos tehdään tuotteista, jotka eivät ole kovia. Nyt se on mökkikäytössä 😉

 7. 13

  hiltsi sanoo

  Moi!
  Onko tuo wilfan laite hankala purkaa, puhdistaa ja koota käytön jälkeen? Me ollaan perheen kesken mietitty kunnollisen tehosekoittimen hankkimista ja tätä wilfan mallia on kehuttu. Hankalakäyttöinen laite jäisi kuitenkin helposti kaappiin pölyttymään.

  • 13.1

   sanoo

   Tämä on ihana ja helppo. Ihan joka kerta en irroita kaikkia osia. Jos sen teen… niin pistän miehen irroittamaan. Usein siis riittää, että ottaa irti laitteesta ja sitten harjan kanssa surauttelee puhtaaksi. Tästä en luovu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *