Sama mekko – kaksi eri toteutusta

Viime viikolta oli yhdet asukuvat esittelemättä. Mulla oli töissä viime vuonna Seppälästä ostamani ihana kukkakuosinen mekko päällä. Lisäsin siihen työkaverini Tuulan tekemät oranssit helmet ja kokeilin asun kanssa toisen työkaverini minulle tuomaa oranssia bleiseriä. Hän oli sen ottanut Kaapelin kierrätystapahtumasta, mutta se ei ollut hänelle hyvä. Sitten sitä muutama oli kokeillut ja sitten he keksivät, että kuka se rakastaakaan värejä ja kantoivat sen minulle. Pikkasen joudun ehkä vyötärön seutua vielä kaventamaan, jotta olisi täydellinen. Tähän asuun se olisi kyllä aika täydellinen valinta.

Oikeasti mä olin sen tuona päivänä yhdistänyt mustaan neuletakkiin, siis ihan perustylsästi. Väriä kuitenkin siis tuli tuosta mekon kukkakuviosta ja kaulakorusta. 
Vähän taas tuli perusilmehdintää näihinkin kuviin.

Yksi asia mistä olen tällä hetkellä tosi iloinen on se, että mansikat ja pensasmustikat ovat saapuneet mun ruokavaliooni. Näillä mennään varmaan sinne syyskuulle.
 
Tällaisiin kuviin ja tunnelmiin tältä erää.
Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihania kuvia ja vaatteitta, kiitos! Sain kaverilta vaatekasan, ei noin värikästä, mutta sopii mulle tänne korpeen ;)Mustikat ja mansikat, nam, heti, kun uusi sato kypsyy….
  Antoisaa viikonloppua Sinulle!

  • 4.1

   sanoo

   Mä ostan yleensä mansikoita ja mustikoita ensimmäistä kertaa toukokuussa ja syön niitä päivittäin sitten tuonne syyskuuhun saakka… Rakastan, rakastan… ne on niin hyvä yhdistelmä.

 2. 5

  Tarja M sanoo

  Pirtsakka yhdistelmä! Helsingin Uutisista osui muuten tänään silmiini Mari Aulangon uutuuskirja Leivätön pöytä, kirja gluteenittomalle.

 3. 6

  sanoo

  Toi jälkimmäinen asukokonaisuus on mun mieleen vaikkei toi ekakaan ole yhtään sen hullumpi 🙂 Todella kaunis mekko!

 4. 7

  sanoo

  Voi että sinulta löytyy vaikka mitä. Tämäkin kokonaisuus on kaunis ja niitä on kaksi. Minulla lähestyy tasavuotisjuhlapäivä ja olen täydessä paniikissa pukeutumisen suhteen.

  • 7.1

   sanoo

   Voi mummo älä panikoi. Mene kauppaan ja osta jotain oikein kaunista ja nauti sun päivästäsi täysillä… Upeana 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *