Sataa, mutta ei haittaa, kun on nätit saappaat

Mua ei haittaa ollenkaan sade, varsinkaan jos on pukeutunut näin ihaniin kumisaappaisiin.

Tänään ensimmäistä kertaa sain otettua käyttööni punaiset kumisaappaani, jotka ostin huhtikuussa messukeskuksesta kädentaitomessujen yhteydessä olevasta Outletista Pleasuren osastolta. Upeita saappaita voi käydä ihailemassa heidän nettisivuillaan. Siitä sitten lähti ajatus pukeutua tänään taas puna-mustaan asuun.

Aamulla ennen seitsemää piti poseerata pihalla ennen töihin lähtöä. Vähän oli sellainen punahilkkamianen olo. Edellisen kerran kun saappaitani blogissani esittelin sain viestiä ystävältä, että oli pakko ostaa punaiset saappaat. Enkä yhtään ihmettele, on nämä vaan niin nätit. Joskus vielä hankin myös keltaiset.

Siinä ne odottavat käyttäjäänsä. Töissä vaihdoin jalkaani mustat pitsisaappaani.

Sateenvarjokin on aika näyttävä ja mikä parsasta myös todella tukevaa tekoa.

On ne vaan upeat yhdessä.

Me ollaan työkaverini Tuulan kanssa alettu muistuttamaan toisiamme. Joskus leikkisästi sovittiin, että mikä on päivän väri asujen suhteen. Nykyään ei tarvitse. Viime viikolla pukeuduimme samana päivänä vahingossa pinkki-mustaan ja tänään oli vuorossa taas ihan vahingossa molemmilla puna-mustaa. Sielujen sympatiaa ja telepatiaa. Työkaverit eivät usko, että on kyse sattumasta, kun meillä oli aiemmin näitä väripäiviä, mutta nyt on ollut niin silkkaa sattumaa pelissä. Tuula on niin pitkä, että hänen kasvonsa ei koskaan mahdu samaan kuvaan kropan kanssa.

Äitini heitti vitsin siellä käydessäni, että ”onpa upeat saappaat, onko sun jalat noin pitkät, että mahtuvat noihin saappaisiin”. Piti sanoa, että hyvin mahtuu, että en mä mikään kääpio ole, vaikka olenkin 157 cm hattu päässä.
Sataa, sataa, mutta ei siis haittaa… Ei sitten ollenkaan.
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihanaa että sinulla on noin hyvä asenne tuosta toista päivää jatkuvasa sateesta. Saappaat ovat tosi hienot ja sateenvarjo varsinainen namu. Kyllä noilla sadepäivä tosiaankin muuttuu mukavaksi 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Pakko on koittaa asennoitua asiaan. Mä olen ajatellut, että sade ei haittaa, jos siitäkin osaa ottaa sen ilon irti… Vuosia sitten mulla oli pinkki sateenvarjo, jossa oli auringon kuva ja siinä luki, että "i love sunshine". Kun se oli niin kaunis, niin joskus sitä toivoi sadetta saadakseen kantaa sitä ihanaa sateenvarjoa.

 2. 3

  Tarja M sanoo

  No niin, tulihan sitä kauan kaipaamasi sadetta, että saappaat pääsivät vihdoin käyttöön! Varsinainen sadepäivän väripilkku! Itsellänikin tänään värikäs, raidallinen sateenvarjo – kyllä vaan oli mukavampi kantaa kuin sitä ainaista tavallista perusmustaa!

 3. 4

  sanoo

  Sade tekee välillä ihan hyvää. Minun piti kastella vaan muutama taimi kasvihuoneessa, kiitos sateen. Tuo varjo on tosi makee. Kumisaappaat ovat täällä ihan vakiovaruste välillä kuumallakin. Mä en ainakaan ilman niitä uskalla metsän puolelle.
  Ihanaa viikon jatkoa sateessa tai ilman!

  • 4.1

   sanoo

   Välillä sade siis voi jopa helpottaa elämäämme. Viikonloppuna ei enää sada.Olen meinaan menossa sunnuntaina naisten kympille, joka mennään kyllä ihan takuulla auringonpaisteessa 😉

 4. 5

  sanoo

  Sinä taisit jo oikein odottaa sadetta, että pääset esittelemään kauniita saappaitasi 🙂

  Mukavaa loppuviikkoa ♥

  • 5.1

   sanoo

   Vähän joutui odottamaan. Eilisenkin skippasin, kun aamulla niin aikaisin kun lähdin ei vielä satanut 😉

 5. 9

  Anonyymi sanoo

  Ainakin kumisaapasfettarit huomaavat, heillehän Pleasure ensisijaisesti niitä myi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *