Se olisi sitten loma

Eilinen työpäivä meni aika rennoissa vaatteissa, mulla oli jo vähän lomanodotusfiilis päällä. Ensi viikon ole lomalla. Lomalle on suunniteltu ohjelmaa, mutta ei mitään isoja asioita, vaan pienistä asioista on rakennettu aika vauhdikas viikko.  
Työkaverini kanssa taas etsittiin uutta kuvauskohdetta ruokatunnillamme. Löysimme tämän hyvin vähän käytetyn rappukäytävän, jossa pikaisesti napattiin pari kuvaa. Tämä rappukäytävä olikin aika kuvauksellinen. Pitkästä aikaa tuli kaivettu paitapusero neuletakin ja pitkisten seuraksi.

Mieheni oli viettänyt koko viikon A-luokan lomaa, kun mä olin kiltisti töissä. No hänen A-luokan lomansa huipentui sitten leffailtaan minun kanssani. Huomatkaa popcornirasian kiva teksti (olen syötävän hyvänmakuinen). Itse huomasin tuon tekstin vasta kuvaa katsoessani ja nauratti hieman.

Leffa oli tietenkin hyvät arvostelut saanut 21 tapaa pilata avioliitto. Olemme yrittäneet harjoitella tuota jo aika kauan, mutta ehkä noilla resepteillä se onnistuisi. Leffa oli hyvä ja voin oikeasti suositella sitä. Me ainakin naurettiin ja kovasti. 

Hyvää viiikonloppua kaikille.
Maiju


Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kiitos. Uskon, että tulee rentouttava loma…Niin ihania pieniä asioita olen sinne ja tänne buukannut 😉

  • 2.1

   sanoo

   No onhan se vakava asia. Pitäisi muistaa aina hoitaa sitä liittoa ja ottaa se kumppani huomioon. Halauksia ja pussailua 😉

 1. 3

  sanoo

  Ihanaa lomaa, joka jo alkoikin mukavissa merkeissä 🙂 Moni on tykännyt tuosta leffasta, täytyy ehkä käydä itsekkin katsomassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *