Selfiekuvia värikkäästi

Nämä on taas niitä sarjassamme kuvaajaa vailla olevia kuvia. Voi, että haluaisin jonkun fiksumman homman tähän kuvaukseen, kun ei ole kuvaajaa. Nyt jouduin tyytymään selfiekeppiin. Tässäkin yritin tuoda esiin myös mun kenkiäni. Mulla sattui olemaan Vakabondin kengät, jotka oli puseron kanssa ihan täydellisesti samaa sävyä. Ne olivat tämän asun katseenvangitsijat.

Tämä pusero on myös kirpparilöytöni Hietsun kirppikseltä. Niin täydellinen väri, täydellinen malli minulle ja just eikä melkein oli sopivaa kokoakin. Välillä siis onnistaa.

Oiva osoitus siitä, että kyllähän sitä pystyy itseään kuvaamaan, jos
on tarvis. Mielummin tietenkin toivon, että olisi joku paikalla, joka
hätätilanteessakin ne kuvat nappaa.
Aina ei siis voi onnistaa. 
 
Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  On kyllä ihana pusero! Eikö sulla ole sellaista viivästettyä laukaisua kamerassa? Paitsi ei se tietenkään ole langattoman itselaukaisijan veroinen, mutta välttävä ratkaisu kuitenkin.

 2. 6

  sanoo

  Eikös sinulla ole Olympus? Pohdin Olympuksen ostamista siirtyessäni pokkarista minijärkkäriin, päädyin lopulta kuitenkin Sonyyn, mutta testailin kaupassa pitkällisesti Oympuksiakin.

  Muistaakseni tuossa kamerassa on mahdollisuus ajastettuun laukaisuun, löytynee samasta valikkokohdasta kuin sarjakuvaus yms. Lisäksi kameraan pitäisi olla saatavissa myös kaukolaukaisin.

  Omaan Sonyn a6000-kameraan tilasin ebaysta parilla eurolla kaukolaukaisimen, joka toimii ihan loistavasti. Käytän muuhunkin kuin selfie-kuviin. Jalustalta otettaessa kaukolaukaisimella saa liikkumattomista kohteista huonoissakin valaistusolosuhteissa valoisia kuvia pitkällä valotusajalla.

  • 6.1

   sanoo

   Pitää vielä tarkistaa.. Jotain tästä puuttuu mitä on uudemmissa malleissa ja siis Olympus mulla 😄

 3. 7

  sanoo

  Hienot kuvat ja hieno paita, kauniit värit! Jos joutuu yksin ottaa kuvia, niin itselaukaisin ja monkeybod kameralla on aika hyviä, monkeybodin saa jopa oksaan kiinni 🙂

  • 7.1

   sanoo

   Joo mä olen katsellut tuota monkeybodia… Pitää vielä tutkailla myös tuota itselaukausin juttua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *