Showroom8:n kesäkauden avajaiset

Sain kutsun Kluuvin Showroom8 kesäkauden avajaisiin. Kesäkauden avajaisia vietettiin torstaina Katajanokan vierasvenesatamassa. Tarjolla oli kotimaisia mansikoita ja Fresita kuohuviiniä. Mukaan sai vielä 30 prosentin alennuskortin Showroom8 myymälään. Avajaisiin menin yhdessä ystäväni Marin kanssa.

Nauroimme, että kun mä olen sellainen yhden kuoharilasin ihminen, niin nyt jouduin juoda koko ”pullollisen” ihan yksin.  

Lähtötilanteessa sitten Mari nappasi musta muutaman asukuvan. Hame on Desigualin.

Avajaisissa olisi päässyt myös tutustumaan luxus-veneisiin Naureskeltiin, että mitäpä jos lähettäisi kotiin kuvan itsestään viestein, että ”terveisiä uuden veneemme sisätiloista”. Noh… ei olisi varmaan mennyt läpi.

Tässä sitä tilannetta varmaan juuri naurettiinkin… minä ja meidän vene tyyliin.

Piti vielä ikuistaa Kruunuhaan kauneutta mereltä päin kuvattuna. Kyllä Helsinki on vaan niin kaunis kesäkaupunki.

 Kesäkauden avajaisten jälkeen lähdimme tietenkin käymään Showroom8:n myymälässä katsastamassa, että voiko sitä heti käydä tuhlaamassa alennuskuponkinsa. No löytyihän sieltä jotain, tietenkin.
Maiju
Maiju
Kommentit
  • 2.1

   sanoo

   Kiitos. Olen päättänyt nauttia tänä kesänä suomen upeudesta. Pitkästä aikaa saattaa olla, että ei lähdetä suomen rajojen ulkopuolelle.

 1. 3

  sanoo

  Tuttuja maisemia. Helsinki on ihan paras, olen nyt asunut 12,5 vuotta Turussa ja nyt vasta vuoden verran olen tuntenut että ehkä en haikaile enää niin paljon Helsinkiin. Onneksi käyn usein ja saan olla ensiviikolla 4 päivää. (no meni asian sivusta hiukan) HAME on ihana, voi kun olis kokoja mut ei taida olla mulle…Fresita ja mansikan. NAM! Hän pyörii ihan jetsetpiireissä 😉 ainakin melkein…Ihania kuvia taas, näistä tulee niin hyvälle tuulelle.

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos ansku. Upeita on nämä maisemat. Harmi todella kun desigualin mallisto on niin pientä. Joo piireissä liikutaan, tosin ei noita miljonäärejä näkynyt paikalla 😉

 2. 5

  sanoo

  Helsinki on tosiaan kaunis kaupuki! Ihania herkkuja ollut teillä siellä tarjolla. KYseinen kuohujuoma on oma kesäsuosikkini! Mukavaa sunnuntaita!

  • 5.1

   sanoo

   Fresita on ihanaa. Mä käytän tosi vähän alkoholia, muutaman kerran vuodessa otan lasillisen, niin se on yleensä fresitaa.

 3. 7

  sanoo

  Kaunis hame! Fresita on niin ylimakeaa ettei uppoa minulle, mutta jääkylmänä lasillinen helteessä maistuu kyllä. 🙂

  • 7.1

   sanoo

   Kiitos. Fresita on makea ja kun makea kuohari on ainoa, mikä mulle menee alas, niin on paras vaihtoehto 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *