Silikonia korvissa ja kaulassa

Olen ladannut puhelimeeni taas uuden softan. Monien huulilla on ollut viime viikkoina Periscope ja päätin, että tämän softtan mä haluan ottaa käyttööni heti alkuunsa. Sosiaalinen media menee sellaisella vauhdilla eteenpäin, että heikompia hirvittää.

Olin siis ladannut Periscopen jo viikonloppuna puhelimeeni ja yritin sitten sitä katsella, mutta en kuitenkaan vielä uskaltanut käynnistää videolähetystä, kun en ollut vielä ihan varma siitä, että kuka mua nyt seuraisi ja mitä mä nyt oikein yksinään puhuisin mun lähetyksessäni.

Tänään kuitenkin töiden jälkeen ajattelin, että jos mä nyt vähän kokeilisin sitä, eihän sitä varmasti tulisi kukaan seuraamaankaan. Ping mä menin ja avasin videolähetyksen ja ping heti oli ensimmäinen seuraaja tullut kanavalle, sitten tuli toinen ja sitten tuli kolmas. Mä tuijotin vaan naamatauluani ekana ja silmät pyöreinä sitä, että kanavalle tuli ihmisiä. Mun eka lähetys kesti varmaan alle 3 minuuttia, mutta se tuntui todella jännittävältä. Minulle, joka puhun aina kaikkien kanssa ja koko ajan.

Lähetyksen aina myös Hellapoliisi eli Kati tuli myös kanavalle ja hän heti pyysi käymään luonaan. Sinnehän me lähdettiinkin heti siltä siunaamalta.  Päivän asukuvat tuli kuvattua Katin studion eteisessä. Tämä on niin turkasen pimeää aikaa, että kuvia ei oikein saa missään otettua. Nyt päätin käyttää ison peilin hyväkseni. Perusmaanantain perusasu päällä eli aamulla lapsetti sen verran, että päätin laittaa Mikkihiiripaidan päälleni ja revityt farkut. Näillä siis mentiin tämä perusmaanantai päivä.

Myös Katin kanssa otettiin yksi yhteinen Periscope lähetys ja kanavalla naurettiin, että meidän ainoat silikonit on toisella korvissa ja toisella kaulassa. Vein Katille yhden Coruu -silikoni kaulakorun. Kun tiesin Katin ihastelleen korujani instagramin kautta. 
Jotenkin näin heti, että nämä voisi olla myös Hellapoliisin tyylisiä koruja. 
Itselläni siis Coruu silikonikorvakorut korvissani (saatu). 

Kati valitsi itselleen koruistani tämän. 
Jotenkin musta tuntuu, että mä taisin löytää tuosta Periscopesta itselleni
uuden kivan tavan kommunikoida. Saattaa olla, että Tädit voivat myös
joskus tubettaa livelähetyksiä Periscopen kautta.
Suosittelen kokeilemaan Periscopea. 
Ilman seurattavia kuitenkaan ohjelmalla ei ole mitään käyttöä.
Minut löytää Periscopesta pinkit_korkokengät nimellä eli saa tulla seuraamaan kanavaa. 
 
Ollaan siis kuulolla ja yritetään pysyä kehityksen mukana. 
Maiju

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Twitter eikä Periscopecaan ole itselleni, mutta varmasti toimii monella muulla. Suosittuja ovat. Menit sitten ottamaan silikonit. 🙂 Hihii.

  • 8.1

   sanoo

   Suosittelen tutustumaan Periscopeen. Se on kuin yksityishenkilön oma chat-kanava, johon katsojat pääsevät osallistumaan viestittelyin.

  • 10.1

   sanoo

   Pitää tutustua tuohon linkkiin paremmalla ajalla. Varmaan moni ohjelma lähtee nuorten käsissä lapasesta, youtube on kanssa sellainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *