Sinisiä ajatuksia

Eilen oli NIIN hyvä päivä. Sain tietää, että pääsen takaisin kaipaamieni työkavereiden luokse. Mun vierailuni toisella osastolla jäi oletettua lyhyemmäksi, kun tilanteet muuttuivat taas yllättäen.  Kyllä tuo uutinen sai monen ihmisen onnelliseksi. Pystyy nyt sitten helpommin taas miettimään kaikki lomakuviotkin. Heti piti laittaa oikein sen kunniaksi loma-anomustakin menemään.

Täytyy sanoa, että onhan mulla ollut vierailun aikana ollut hyvät maisemat. Meri muuttaa ulkonäköään jopa monta kertaa päivässä. Sen olen kuitenkin jo ehtinyt havaitsemaan.
Omassa työhuoneessani on näkymät sisäpihalle ja itse asiassa näen tosi hyvin talon seinän. 
 
Sitten vielä asiasta toiseen eli gluteenittomuuteen.
Pakko kehua täälläkin kun erään ystävän vinkistä päätin kokeilla tällaista itselleni uutta tattarinäkkileipää. Ihan mielettömän ihana näkkäri. Niin hyvää tämä oli, että voin suositella ehdottomasti muillekin gluteenittomille. 
Ihanaa kun on viikonloppu. Jotenkin pari viimeistä viikkoa on ollut aika haipakkaa ja ei kauheasti pariin seuraavaan viikkoon näy helpotusta. Sen jälkeen on sitten jo onneksi aika hengähtää.  
Maiju
Kommentit
 1. 4

  Anonyymi sanoo

  Hei!
  Onpa kiva että asiat muuttuivat toivottuun suuntaan!
  Oletko kokeillut kvinoaa? Itse olen vehnä-allerginen ja sen vuoksi gluteenittomat kiinnostaa. Telkkarissa näin pikku pätkän 'Olet mitä syöt'-ohjelmaa, jossa Jillian (se-kakka-tohtori??) kehui kvinoan ominaisuuksia.

  Sirpa

  • 4.1

   sanoo

   En ole vielä kokeillut tuota Kvinoa. Olen kyllä jo ostanut sitä, mutta en ole ehtinyt kokeilemaan. Mielessä on siis ollut 😉

  • 5.1

   sanoo

   Onneksi järjestyi. Saa pistää energiaansa taas ihan muualle. Noi on nää mun ainoot farkut. Sopii mun vartalotyypille parhaiten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *