Sinisiä, punaisia ruusunkukkia

Siniset kukat ovat tämän kevään suosikkikuosi vaatteissa, sitä näkee paljon katukuvassa. Itse olen juossut kaupasta kaupaan tämän kuosin perässä. Ostin jo aiemmin tämän puseron ja tahtoisin kovasti tästä kuosista tehdyn  mekon tai hameen. Muistan, että jo viime kesänä yritin kovasti metsästää tätä kuosia. Kyllä minä varmasti vielä tulen löytämään itselleni kesämekon tästä kuosista.

Sininen sopii myös Liinamaa-hiuksiini. Hiukset ovat vaalentuneet viikossa aika paljon, se tosin olikin ennustettavissa. Ensi viikolla varmaan olen jo mummoharmaa. Näissä suoraväreissä on se hyvä puoli, että väri vaihtuu moneen kertaan kuukauden aikana.

Tämä look oli mun perjantaipäivän työasuni.

Osattiin sitä näköjään ysärinäkin käyttää sinikukkaista mekkoa. 
Hiusmuoti on hieman noista vuosista muuttunut, 
enää ei viihdytä permanentissa.
Kuvan korvakorut muuten löytyy vieläkin korulaatikosta, taidankin kaivaa esiin. 

Sinikukkaisen mekon metästys jatkuu.
Maiju
Kommentit
  • 2.1

   sanoo

   Pusero on löytö Flash myymälästä. Heillä on nykyään vain Itäkeskuksessa ja Jyväskylässä myymälät.

  • 6.1

   sanoo

   Harvinaisia ja meikittömiä nuoruuskuvia. Muistan kyllä tuon kuvanottohetken. Se on otettu matkalla Tukholmaan ja otettu laivalta.

  • 8.1

   sanoo

   Mä pidän sinistä päälläni aika useinkin, mutta varmaan ei kaikki asut pääse aina blogiin saakka ja siksi voi tuntua oudolta 😉 Mutta tiedän, että väri sopii hyvin.

 1. 10

  sanoo

  Sulle sopisi hyvin myös pidempi hiusmalli kuten tuo IHQ nuoruuskuva todistaa! Metsästin koko viime kesän kukkamekko sitä löytämättä….ehkä tänä kesänä.
  Aurinkoista sunnuntaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *