Sitä saa mitä tilaa – kynnet kuosiin

Loman päätteeksi olin ottanut yhden lomapäivän, jolloin huollatin kynnet kuntoon. Suuntasin siis maanantaiaamuna Tapiolaan BeArt studiolle Jana Banarin käsittelyyn, kuten teen neljän viikon välein. Tällaisen ihanan ilopillerin sieltä bongasin heti kun astuin sisään studiolle. Jana väitti olevansa väsynyt, mutta väsymystä ei kyllä ollut havaittavissa missään, ihanan pirtsakka olemus.

Aina kun lähdetään pohtimaan uusia kynsiä, niin mulla on usein joku ajatus tullessani. Tälläkin kertaa olin pukeutunut väreihin, joita toivoin kynsistäni löytyvän. Oma ajatukseni oli lilaa ja fuksiaa liukuvärjättynä.

Lopputuloksensa oli sitten todellakin liukuvärjättynä lilaa ja fuksiaa. Sain vielä viimeisen silauksen kynsien tyveen eli pienet helmikoristeet. Helmet viimeistelivät kynnet.

Seuraavana päivänä valitsin kynsiin sopivat kengät.

Minulla on olemassa joku neuroosi. Kun löydän jotain kynsien sävyyn sopivaa, niin pakkohan sitä on kynsistä ja tuotteista kuva ottaa.

Keskiviikkona olin yhdessä palaverissa Hellapoliisin studiolla. Kati käy myös Janan luona kynsihuollossa. Tässä vielä  kynsiselfie meidän molempien kynsistä.

Kynnet olivat minun väriset ja tykkäsin kovasti lopputuloksesta.

Maiju

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *