Skunkfunkin ysärihame

Skunkfunkin ihana hame tarttui matkaan Showroom8:sta viime viikolla. Ihastuin tähän hameeseen jo aiemmalla käynnilläni, silloin en vaan jaksanut hametta kokeilla. Tästä hameesta tuli niin ysärifiilis, että se oli pakko ostaa. 

Hieman tuli kenkäongelmaa, kun yhdeet pinkit kengät oli liian pinkit ja toiset olivat sitten vähän liian lilahtavat. Nämä kengät nyt sitten sain sovitettua asuun.

Ystäväni Pirjo sanoi mulle yksi päivä, että ”älä pidä niitä käsiä aina kuvissa tuolla tavalla”… Täytyy sanoa, että mä olen kokeillut vaikka mitä, mutta tulee tosi tyhmän näköisiä kuvia, jos roikottaa käsiä sivulla. Joten ennen kuin kädet löytävät uuden asennon, niin näillä mennään 😉


 
Vähän rohkea t-paita hameen kanssa, mutta mä halusin vähän olla rohkea ja yhdistää hameen printtipaitaan.  Välistä vaan voi olla rohkea ja rikkoa vähän omiakin rajojaan.
Tässä näkee vähän tätä ”ysärikuviota” ja värejä.

Tässä vielä toisena päivänä sama hame, mutta mustan neulepaidan kanssa yhdistettynä, mutta kuva oli vähän huono ja epätarkka, mutta menköön nyt tämäkin.
 

Maiju
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kiitos. Mulla tuli niin mieleen tästä mun 90 luvulla tekemäni neulepusero, jossa oli samat värit ja kuviot oli neulottua tuolleen saman tyylisesti.

 1. 3

  PIRJELIINA sanoo

  Jepulis, miten ihana hame ja koko kokonaisuus! "Älä niistä Pirjon kommenteista välitä", tuo nojausasento on retee! Heh.. Hieno Maiju, että kokeilet kaikkenlaisia asuja!

  • 3.1

   sanoo

   Hi hii "pirjeliina" vielä mä yllätän sut joku päivä. Silloin jos on jotain kädessä tai joku nojauspaikka, niin silloin voi onnistua joku muu asento kuin kädet lanteilla 🙂

 2. 4

  sanoo

  Muistuttaa tosiaan kovasti 90-luvun neulepuseroita, joita tuli muutama väsättyä ! Mikäs se olikaan se kuuluttaja – juu Irene Usvasalo – jonka neuleohjeita tuli tehtyä. Rohkea yhdistelmä – sulle sopiva !

 3. 5

  sanoo

  Onpas kiva hame, hauskasti väriä olematta kuitenkaan megavärikäs. Kivasti sopivat minusta kummatkin yhditelmät.

  • 5.1

   sanoo

   Hauskan hillitty todellakin. Välillä on kiva vähän hillitä omaa värin käyttöään. Sitten toisaalta jos haluaa vähän räväyttää niin sekin onnistuu, kun vaihtaa värikkään yläosan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *