Sockdrawer / Sokisahtel

Minullahan on syvä rakkaus hameisiin ja mekkoihin. Rakastan yhdistellä niihin näyttäviä sukkahousuja. Vuoden vaihteessa törmäsin ensimmäistä kertaa tähäh Sockdraweriin ja heidän valikoimiinsa. Tämän jälkeen olen sitten olen vieraillut heidän nettikaupassaan useita kertoja. Voin sanoa, että nämä sukkahousut kyllä huomataan.

Ilokseni voin kertoa, että he ovat avanneet liikkeen nyt myös Vantaalle Jumbon/Flamingon väliselle käytävälle. Käykäähän tutustumassa. Ihania sukkiksia ja sukkia, joissa hinta-laatusuhde on hyvä. Suomessa on nyt myymälät Iso Omenassa Espoossa, Koskikeskuksessa Tampereella ja Falmingossa Vantaalla.

 Tässä uusimmat hankintani, jotka ostin Tallinnan myymälästä eli ostin parit pitsikoristeiset nilkkasukat ja puna-mustat sukkahousut.

Tässä vähän ”esimakua” sukkiksista:

Eikä siinä vielä kaikki. Kävimme Tallinnassa viime viikolla ja oli pakko käydä yhdessä heidän Tallinnan liikkeessään. Tallinnassa heillä on liikkeitä useampia. Siellä yritys tunnetaan nimellä Sokisahtel
Kävin itse Viru-hotellia vastapäätä olevassa Foorum-kauppakeskuksessa sijaitsevassa liikkeessä:
Sama valikoima on myös täällä:

Suosittelemisen arvoinen sukkakauppa.
Maiju

Kommentit
    • 1.1

      sanoo

      Voih… käy katsomassa. Mä melkein kiljuin kun katsoin noita uutuuksia..Kun olen tällainen "värihullu"… niin siellä oli tosi mageet aurinonkukkasukkikset ;)))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *