Sovituskopissa kuvattuna

Eilen oli aiheena väritön minä, niin olkoon tämän päivän aiheena värikäs minä. Värit on niin osa mun persoonaani ja värikkäästihän mä aina tahdon pukeutua.

Menin taas ja kuvailin vaatteet sitten sovitusopissa. Flash antaa nyt mulle varmaan porttarin kauppaan.  Ehkä saan anteeksi, kun ostin kaikki nämä kuvaamani vaatteet.

Mä olen katsonut tätä pitsisomisteista hametta jo pidempään tai siis siitä saakka, kun tuli markkinoille. Koskaan en ole vaan jaksanut sitä sovittaa. Nyt näin Flashissa lauantaina tämän huivin ja sen innoittamana ajatelin, että kokeilen huivin ja hameen. Sovituskoppiin lähti kokeiluun myös tämä pitsisomisteinen valkoinen paitsi. Tykkään näistä vajaamittaisista hihoista ja tykkään pitsistä, joten tämä oli juuri niin minua.

Tykkäsin tästä yhdistelmästä ja kun kokonaisuus toimi, niin pakko oli ostaa kokonaisuus.

 

Pusero edestä:

Pusero takaa:

Vielä hameen helma kuvattuna lähempää:
 
Tässä oli mun Tukholman reissun asukokonaisuus.
Kevättä kohden tulee hinku täydentää taas uusilla 
vaatteilla vaatekaappiaan. 
Maiju

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Ihana hame, mä aina tartun kaikkeen missä on pitsiä, etenkin tuollaista ronskimpaa ja paksumpaa. (Tarkkaa puuhaa sovitus, kun noin vakavaksi pisti ;))

  • 2.1

   sanoo

   Minä olen kanssa vähän pitsihullut… varmaan se on tullut selväksi. Tarkkaa puuhaa, kun salaa kuvaa sovituskopissa… no onneksi kuvasin vaan omat vaatteet 😉

 2. 4

  sanoo

  Aivan ihania vaatteita, varsinkin tuo pitsipaitis!!! Ja kyllä hamekin on kaunis ja huivikin ihan sun oloinen. Eli kaikki ihan mielettömiä!

 3. 5

  sanoo

  No jes, tulihan sitä väriä. Kyllä kuule se on niin, että värikäs persoona tarvitsee värikkäitä vaatteita. (samalla katson itseäni ja päälläni on harmaa tunika ja mustat housut). Minäkin olen vähän hassahtanut tuohon pitsiin, joten hame on aivan ihana mielestäni.

  • 6.1

   sanoo

   Niin tämäkin… Ja ostin viime hetkellä… Kun kohta tulee uusi mallisto ja tätä ei saa enää 🙂

 4. 9

  sanoo

  Ihanan pitsinen tuo paitis ja hamekin on kyllä just sulle passeli:) Pitsipaitoihin olen myös itse heikkona ja juurikin valkoisiin.

 5. 10

  sanoo

  No onpa niin sinun asusi, että eihän noita voinut kauppaan jättää;)
  Minä päätin joskus, että otan sinusta esimerkkiä ja kuvailen myös vaatteet sovituskopissa – kamera näyttää paremmin kuin peili, miten vaate istuu.
  Vaan kuvaamatta on jäänyt – tosin ostamatta ovat vaatteetkin ostolakkoni takia;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *