Sovituskopissa tapahtuu

Jos otetaan tänään vähän kevyempää aihetta jos tänään puhutaan taas vaikka tästä mun vaatehulluudestani. Kun joku asia on päässä, niin se vain on päässä. Niin kuin nyt tämä kuosi on tänä kesänä mieltäni vaivannut.

Valkopohjainen ja sinikukkainen mekko on ollut hakusessa siis jo pitkään. Jossain vaiheessa alkukeväästä kävin Aleksi13:sta ja tämä kaksiosainen pusero-hameyhdistelmä kiinnitti silloin huomioni. Kuitenkin joku pihiyskohtaus sai tämän asukokonaisuuden jäämään vielä silloin kauppaan. Kuitenkin asu on ollut mielessäni ja haku päällä kukkakuvioisen mekon suhteen on ollut kova. Monia sinikuvioisia mekkoja on tullut kevään ja kesän aikana kokeiltua. Ne eivät ole vaan sitten kuitenkaan natsanneet.

Kävin viime lauantaina Aleksi13:sta etsimässä jotain ihan muuta ja taas tämä kokonaisuus minua siellä taas huuteli. Nyt oli hinta tippunut alen johdosta -40 prosenttiin, joten päätin käydä sovittamassa asun. Aiemmin olin tyytynyt vain katselemaan.

Usein kun raahautuu koppiin saakka, niin tuote tarttuu mukaan, jos se miellyttää silmää. Etsintä on siis nyt päättänyt tämän kokonaisuuden osalta. Kun asu on kaksiosainen, niin se on myös monikäyttöisempi kuin mekko olisi ollut. Näin jo mielessäni monta asukokonaisuutta, johon tämän yhdistelen. Uskon, että tein siis hyvät kaupat. Säästin hinnassa puolet ja asu on muunneltavissa moneen kokonaisuuteen. Täydellistä.

sinikukkainen hame - 1

sinikukkainen hame - 1 (3)

Puseron takaosassa on napitus, kiva pieni yksityiskohta.

sinikukkainen hame - 1 (1)

Vaaleahiuksiselle ja sinisilmäiselle juuri sopiva väriyhdistelmä. Kivaa vaihtelua mun mustapohjaisten vaatteiden rinnalle.

sinikukkainen hame - 1 (2)

Nyt pitäisi alkaa lomalla pistää vaatekaappiaan taas uuteen uskoon. Mulla oli jossain vaiheessa periaate, että jos yksi vaate tulee sisälle, niin yksi lähtee. Nyt on taas vähän tullut lipsuttua tästä periaatteestaan. Pitäisi siis oikeasti rankalla kädellä vähän karsia ja laittaa vaatteita kiertoon.

Alennusmyynnit on kivoja ja silloin tulee välistä haettua vaihtelua vaatekaappiinsa.  Alennusmyynnit ovat siis välillä myös hyviä säästökohteita. Nyt sain kaksi vaatetta melkein yhden hinnalla. Pelkkää säästöä siis taas tämä tuhlaaminen.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihana mekko, mä en oikeastaan osta muita alessa olevia tuotteita ympäri vuoden. Varmaan kaikki viimeaikaiset vaateostokset on löytyneet alerekiltä. Tosin tässä oli just vuoden tauko etten ostanut yhtään vaatekappaletta. 😀

  Tosi kaunis kokonaisuus, ihan sun värinen ja näköinen.

 2. 3

  sanoo

  On nätti ja kukkaisjutut on aina niin naisellisia. Mä olen katsellut sillä silmällä hetkittäin Your Facen sinivalkoista kukkahametta, mutta katselun asteelle on jäänyt. Mä oon vähän luvannut itselleni, etten osta mitään ennen kuin teen suunnitelman. Millaista tyyliä olen ja mitä värejä. Siinäpä sitä onkin miettimistä.

  • 3.1

   sanoo

   Ai että on tyyli hakusessa. Itse olen ollut tällainen väripilkku jo vuosia. Joskus voin olla päivän tai kaksi klassinen nainen.

   • 3.1.1

    sanoo

    No on, ja edessä on vielä ihan rehellinen elämänmuutosremppa, johon liittyy laihduttaminen. En siis edes viitsi edes miettiä mitään, ennen kuin olen tavoitteessani tai ainakin lähellä.

 3. 4

  sanoo

  Todellakin säästit ja ihan rutosti. Aina isken loppualeihin, koska säästän silloin eniten, haha. Toi mekko on ihana, sullehan sopii sairaan hyvin valkonen ja sininen, kun on niin kauniisti tuikkivat siniset silmät. <3

 4. 5

  sanoo

  Onpa nätti mekko. Sininen sopii sinulle ( ja minulle;)
  Minä ostan melkein kaikki vaatteeni ale- ja poistomyynneistä. Olen vaatteiden suhteen aika pihi, mutta kenkiin ja laukkuihin panostan enemmän.
  Ihanaa loppuviikkoa!

  • 5.1

   sanoo

   Sininen on vaan yksi niitä mun värejä ja näköjään myös sunkin 😉 Säästöä se on pienikin säästö. Minäkin panostan kenkiin aika paljon.

 5. 7

  sanoo

  Olen hiukkasen laiska kiertelemään kaupoissa alen aikaan ja ne sovituskopit ovat kauhistus. Mutta nettikaupoissa tykkään asioida : ) Maiju, onko sinulla jotain suosikkinettikauppoja? En muista, että olisit tästä aiheesta blogannut. Jos tällaisen toiveen saa esittää.

  • 7.1

   sanoo

   Hei Tiina. En ole blogannutkaan. Hyvin harvoin tilaan netin kautta vaatteita. Joskus jos tilaan niin se on ollut Zalando tai Boozt, koska niissä on laajin valikoima. Usein tiedän jo valmiiksi mitä etsin. Saatan myös joskus katsella Halens:n valikoimaa. Jostain syystä tykkään shoppailla enemmän kaupoissa ja hypistellä vaatteita. Tässä suhteessa siis vähän vanhanaikainen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *