Sovituskopissa

Lauantaina tuli vierailtua KappAhlin sovituskopissa. Harvoin sitä jaksaa raahautua koppiin saakka kun tähän aikaan vuodesta on vielä niin paljon ulkovaatteitakin päällä. Nyt kuitekin oli niin kivoja värejä kaupan hyllyillä, että ajattelin, että kai se vaan on pakko.

Olen opetellut nyt myös vähän itsehillintääkin, että aina ei ole pakko kaikkea ostaa. Joskus jo tuo, että kokeilee riittää mulle. Ainakin on hyvä nukkua välistä yön yli ja miettiä, että onko käyttöä, tarvitsenko minä? Sovituskoppiin lähti valkoinen pitsisomisteinen pusero, pinkki huivi ja kukallinen takki. Tuo takki on kyllä NIIN 90-lukua, muistan ne silkkitakit, joita siihen aikaa on tämän mallisina kaikilla.

Kokeilin ensiksi tätä valkoista puseroa. Tätä ajattelin farkkujen kanssa yhdistettäväksi. Kun tuntuu, että aina kun vetää farkut jalkaan, ei ole sopivaa puseroa niiden kanssa.  

Valkoisen puseron kanssa kyllä sopii hyvin tämä pinkki huivi. Huivi oli kyllä NIIN hyvän värinen. Oikea pinkin sävy, toi hehkua kasvoille. 
Tässä vielä lähikuvaa huivista.

Sitten vuorossa oli tuo pusakka. Valkoinen pusero tuolla alla toi vähän väärää vaikutelmaa tähän pusakkaan. Muuten ihan OK oli tämäkin. Jos tähän lisää alle, vaikka mustan t-paidan, niin varmasti on ihan hyvä niin.

Todennäköisesti en tätä pusakkaa pitäisi kiinni, koska en muutenkaan tykkää pitää kiinni mitään neuletakkejakaan. Tykkäsin pusakan kuosista.

Nyt pari yötä nukuttuani, taidan lähteä hakemaan tuon valkoisen puseron, koska se on helppo yhdistää monien mun vaatteiden kanssa. Sekä tuo pinkki huivi on ehkä myös pakko hakea.
Maiju
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Valkoiset puserot ovat niin monikäyttöisiä ja niihin saa lisäjujua juurikin pirtsakoilla huiveilla. Hyvä valinta!

  • 2.1

   sanoo

   Olisin sen ottanut jo lauantaina, mutta siinä kappaleessa oli vähän ompeleissa vikaa ja oli ainoa kappale mun kokoa.

 2. 4

  sanoo

  Mul on toi jakku, mut tylsemmän värisenä 🙂 Tykkään sen kuosista, ihana silkkinen pinta. Ollut käytössä tämän tästä!

 3. 5

  sanoo

  Hyvät ostokset teit ! Periaatteessa tykkään tuosta kukkapusakastakin , vois olla mulle liikaa kukallista pintaa – hmm ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *